O tânără de 19 ani s-a sinucis în Alba. Cosmina a fost găsită de mama ei în curtea casei

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
13/10/2019, 20:29
O tânără de 19 ani s-a sinucis în Alba. Cosmina a fost găsită de mama ei în curtea casei
Cosmina din Alba s-a sinucis la vârsta de 19 ani. Sursa foto: observator.tv

Dramă de neimaginat în județul Alba! O adolescentă în vârstă de 19 ani s-a sinucis în curtea casei, iar cea care a făcut șocanta descoperire a fost chiar mama tinerei. Fata care a băgat în alertă autoritățile din Alba era elevă în clasa a XII-a la Liceul Economic din reședința județului, informează presa locală.

Cosmina s-a sinucis după ce s-a văzut cu tatăl ei

Tânăra și-a pus capăt zilelor după ce înainte cu o zi îl vizitase pe tatăl ei care se află în arest. Cel mai probabil Cosmina avea o relație foarte apropiată de tatăl ei, iar arestarea acestuia a afectat-o foarte mult. Bărbatul din satul Stremț a fost arestat după ce a fost prins cu o alcoolemie de 1,38 miligrame la volan, scrie spynews.ro.

Ajuns la spital, aproape în comă alcoolică, s-a aflat că tatăl Cosminei nu era prima oară când se urca beat la volan, fapt pentru care i s-a întocmit un nou dosar penal, ajungând astfel în arestul poliției locale din Alba Iulia. Familia tinerei este în stare de șoc deoarece nimic nu anunța o astfel de tragedie.

cosmina alba
Tânăra de 19 ani își vizitase tatăl cu o zi înainte să își pună capăt zilelor. Sursa foto: observator.tv

Fata nu a lăsat vreun bilet de adio și nimeni nu știe ce a dus la acest gest extrem

De altfel, nici colegii de liceu ai tinerei nu știau ca fata să aibă probleme personale, în afară de situația prin care trece tatăl ei. Anchetatorii au deschis un dosar pentru a afla ce s-a întâmplat mai exact în acest caz.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×