Acoolemie record, la Iași! O femeie a fost prinsă la volan aproape de comă alcoolică

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/02/2019, 13:42
Acoolemie record, la Iași! O femeie a fost prinsă la volan aproape de comă alcoolică GALERIE FOTO
Alcoolemie record la Iași! O femei s-a urcat la volan cu toate că era aproape de comă alcoolică!

O femeie din Iași a fost reținută pentru 24 de ore după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice. Petronela Munteanu este numele ei, are 52 de ani, iar probele de sânge prelevate au arătat că avea 4,67 şi 4,55 alcool din aerul pur expirat, potrivit Parchetului de pe lângă judecătoria Iași, care conduce investigația pentru cazul uimitor.

Poliția a oprit-o pe femeie din cauza faptului că mașina pe care o conducea nu avea direcție. Totul s-a petrecut în cursul zilei de 9 februarie, la orele 03:00, relatează ziaruldeiași.ro.  Din păcate, în familia femeii mai există antecedente de un astfel de gen. Pe 30 ianuarie, Ionuț Tîmpescu, fiul femeii, a fost prins fără permis, dar și în stare de ebrietate. Alcoolemia din sânge a băiatului a fost de aproximativ 2,8 la mie. După incident, tânărul a fost arestat preventiv.

Alcoolemie record, la Iași! O femeie fără permis a condus sub influența alcoolului!

Cazul uimitor de alcoolemie de la Iași a uimit pe toată lumea! O femeie de 52 de ani a condus, fără permis, cu o alcoolemie de 4,67 şi 4,55. „Procurorul de caz a dispus ca inculpate să fie cercetată sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile“, a precizat Monica Palaghia, prim-procuror al instituției. Polițiștii au oprit mașina în care se afla dat fiind faptului că prezenta semne evidente că s-ar afla într-o stare de ebrietate.

Alcoolemie recod în Iași!
Alcoolemie recod în Iași!

Oamenii legii au testat-o cu etilotestul, iar valoarea aparatului a ieșit de 1,82 mg/l în aerul pur expirat. Probele de sânge prelevate după ce femeia a ajuns la spital au arătat valorile de 4,67 şi 4,55, conform Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași.  Petronela Munteanu neagă orice acuzație spunând că nu ea se afla la volan.  De menționat este faptul că atunci când polițiștii au ajuns la mașina în cauză, femeia se afla pe locul din dreapta, dar, potrivit informațiilor din dosarul cazului, Petronela Munteanu a făcut schimb chiar înainte de legitimare cu unui din cei trei pasageri care se aflau în autovehicul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×