Fiul lui Miron Cozma s-a urcat beat la volan. Avea o alcoolemie de 1,25 la mie în aerul expirat

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/10/2018, 13:06
Fiul lui Miron Cozma s-a urcat beat la volan. Avea o alcoolemie de 1,25 la mie în aerul expirat
Fiul lui Miron Cozma a fost din nou prins beat la volan

Fiul lui Miron Cozma a intrat astăzi, 17 octombrie, cu mașina într-un stâlp, după ce s-a urcat beat la volan. Acesta se pare că a omis o curbă dintr-o intersecție, potrivit timișoarei.ro. Polițiștii au indicat că fiul lui Miron Cozma avea o alcoolemie de 1,25 la mie în aerul expirat.

Șoferul a fugit imediat după accident, dar a fost găsit imediat de oamenii legii în apropierea incidentului. Dan Cozma nu este la prima abatere de un astfel de gen. Acesta a mai fost prins beat la volanul unei mașini în trecut, faptă pentru care a făcut și închisoare cu suspendare.

Fiul lui Miron Cozma, beat la volan

Fiul lui Miron Cozma, fostul lider al minerilor, a provocat un accident în seara de marți, 16 octombrie. Totul s-a petrecut în Timișoara, unde mașina acestuia s-a oprit într-un stâlp. Bărbatul de 37 de ani a pierdut controlul volanului, astfel a ajuns în spașiul verde și s-a ciocnit de un corp de iluminat.

Din nefericire, fiul lui Miron Cozma a încercat să dispară de la locul incidentului, dar a fost găsit de urgență de agenții de poliție care l-au dus la spital pentru prelevarea unor probe de sânge. Bărbatul s-a ales cu un dosar penal, nefiind prima oară când este prins aloolizat la controlul unui vehicul. Pentru aceste fapte a mai fost odată condamnat la închisoare, dar cu suspendare.

Cine este Miron Cozma?

Miron Cozma este fost lider sindical din Valea Jiului, cu profesie de subinginer miner. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pentru infracțiuni comiseîn cadrul Mineriadei din 1991, dar a fost grațiat în 2004 de președintele de pe atunci Ion Iliescu. Din păcate pentru acesta, în anul 2005 a fost condamnat pentru un mandat de 10 ani de către Înalta Curte de Casație și Justiție.  Din 2006, după ce sentințele s-au suprapus, a fost condamnat la 13 luni de închisoare, iar în 2007 a fost eliberat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×