Adolescentă de 17 ani dispărută în Prahova! Fata nu s-a mai întors de la școală

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
23/10/2019, 10:21
Adolescentă de 17 ani dispărută în Prahova! Fata nu s-a mai întors de la școală GALERIE FOTO
Ioana Gabriela Chirilă se întorcea de la școală în momentul în care nu a mai răspuns la telefon. Sursa foto - facebook

O adolescentă de 17 ani din Prahova a fost dată dispărută de către părinții ei. Fata a sunat acasă și le-a transmis apropiaților că se află într-o staţie de autobuz din Ploieşti. Elevă la liceul UCECOM ”Spiru Haret” din localitate, tânăra urma să se întoarcă acasă. Fata era domiciliată în comuna prahoveană Gherghiţa, însă, din păcate, aceasta nu a mai ajuns niciodată acasă. Disperați, părinții au anunţat autorităţile la ora 22.30.

Adolescentă de 17 ani dispărută în Prahova!

 “Marti, 22 octombrie a.c., in jurul orelor 22:30, politistii din cadrul Secţiei de Politie Rurala Pucheni au fost sesizati despre faptul că numita CHIRILĂ IOANA GABRIELA, în vârstă de 17 ani, din comuna Gherghiţa, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Se pare că aceasta ar fi plecat în aceeasi zi, în jurul orelor 10:30, către liceul din municipiul Ploieşti, unde este elevă.

Ultima conversaţie purtată cu familia ar fi fost în jurul orelor 17:30, când minora a afirmat că se afla în staţia de microbuze din zona Bariera Bucov, urmând să ia traseul către casă. La momentul dispariţiei, adolescenta  purta o geacă de piele de culoare neagră, un pulover cu dungi de diferite culori, blugi de culoare închisă si adidaşi negri.

Adolescentă de 17 ani dispărută în Prahova! Poliție
Ioana Gabriela Chirilă este căutată de Poliție. Sursa foto – facebook

Fata nu s-a mai întors de la școală

Semnalmente fetei: 1,70 metri inaltime, greutate cca 55 kg, constituţie atletică, păr şaten, lung, drept, ochi căprui. Persoanele care pot oferi detalii despre persoana disparuta sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie”, se arată într-un comunicat al Poliţiei. Ioana Gabriela Chirilă este căutată acum de toată poliția din județ

Conform informațiilor, telefonul adolescentei este închis și nimeni nu o mai poate contacta. Părinții spun că nu își amintesc dacă aceasta își încărcase aparatul în ziua respectivă sau dacă a plecat cu bateria ușor descărcată.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×