Dramă de Hollywood. Actrița Valerie Harper a murit

Dramă de Hollywood. Actrița Valerie Harper a murit
A murit actrița Valerie Harper

O veste tristă a căzut ca un trăznet peste întreaga Cetate a Filmului de la Hollywood. A încetat din viață Valerie Harper, binecunoscută mai ales pentru rolul din „The Mary Tyler Moore Show”, după o lungă suferință provocată de o boală nemiloasă. Îndrăgita actriță avea 80 de ani.

A murit actrița Valerie Harper

Anunțul dureros a fost făcut chiar de familie, prin intermediul unui scurt comunicat dat publicității pe rețelele de socializare. În scurt timp, numeroși fani din mediul online au transmis mesaje de condoleanțe și gânduri bune pentru apropiații actriței, aflați acum în suferință.

Originară din Suffern, New York, Valerie Harper și-a început cariera ca dansatoare la Radio City Music Hall, apoi a intrat în lumea actoriei, susținând numeroase spectacole de comedie și improvizație cu care cucerea mereu publicul. Ulterior, a devenit celebră grație personajului Rhoda Morgenstern, rol care de altfel i-a adus un Glob de Aur, dar și patru premii Emmy.

Actrița era celebră pentru rolul dintr-un sitcom extrem de îndrăgit
Actrița era celebră pentru rolul dintr-un sitcom extrem de îndrăgit

Soțul a refuzat să o ducă la azil

În ultimii ani, problemele de sănătate nu i-au dat pace și, mai mult decât atât, medicii l-au sfătuit pe Tony Cacciotti, soțul actriței, să o interneze într-un azil de bătrâni, lucru pe care l-a refuzat, însă, cu vehemență.

Mi s-a spus de către medici să o duc pe Val într-un azil de bătrâni și am refuzat acest lucru. Vom merge amândoi mai departe până când ne vor lăsa toate puterile. În ce mă privește, voi face totul pentru ca Val să se simtă cât mai bine, pentru că ea este îngerul meu pe pământ. Îi voi rămâne alături pentru totodeauna”, este mesajul emoționant transmis de cel care i-a fost partener de viață îndrăgitei actrițe timp de mai bine de 40 de ani.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×