Ce s-a întâmplat în ziua în care trebuia să fie parastasul Zinei Dumitrescu. Decizia luată de directorul azilului în care ea a trăit

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/05/2019, 13:29
Ce s-a întâmplat în ziua în care trebuia să fie parastasul Zinei Dumitrescu. Decizia luată de directorul azilului în care ea a trăit
Zina Dumitrescu a încetat din viață la 82 de ani. foto hepta.ro

Ies la iveală noi detalii surpinzătoare după moartea Zinei Dumitrescu. În această perioadă trebuia să aibă loc parastasul de 40 de zile al fostei creatoare de modă. Ion Cassian, proprietarul azilului în care Mama Zina și-a petrecut ultimii ani din viață, anunțase că se va ocupa personal ca acest eveniment să aibă loc, însă iată că situația s-a schimbat radical

Ion Cassian nu va mai face parastasul Zinei Dumitrescu. Va da în schimb o petrecere

Pomana prilejuită de trecerea celor 40 de zile de la moartea Zinei Dumitrescu ar fi trebuit să aibă loc în acest weekend, însă Ion Cassian a luat o altă decizie. Deși promisese că se va ocupa de toate aspectele ce țin de organizare, patronul azilului va da, în schimb, o petrecere pe cinste, cu ocazia zilei sale de naștere, potrivit Libertatea.

Sâmbătă o să-mi serbez ziua de naștere. De parastas nu știu nimic. O să întreb fetele ce au făcut” , a declarat Ion Cassian, în legătură cu evenimentul care trebuia organizat în memoria îndrăgitei creatoare de modă.

Zina Dumitrescu și-a petrecut ultimii ani din viață într-un azil
Zina Dumitrescu și-a petrecut ultimii ani din viață într-un azil

Nici fiul Zinei Dumitrescu nu a anunțat nimic în legătură cu parastasul

La rândul său, Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu, nu a oferit nicio informație concretă în legătură cu ziua în care ar urma să aibă loc parastasul marei creatoare de modă. Singurele care s-au gândit să o pomenească acum, la 40 de zile de la moartea sa, sunt fostele manechine.

Fetele au iubit-o nespus și au ținut să îi aducă un omagiu celei care a fost una dintre figurile marcante ale modei românești. Nu există însă un loc unde acestea i-ar putea aprinde o lumânare, întrucât Cătălin Negreanu a decis să incinereze trupul mamei sale, deși apropiații susțin că designerul își dorea să fie înmormântată, având cumpărat și un loc de veci.

Reamintim că Zina Dumitrescu s-a stins din viață pe 28 martie 2019, la vârsta de 82 de ani, în azilul din Ghermănești deținut de Ion Cassian. De altfel, acolo și-a petrecut marea creatoare de modă ultimii șapte ani din viață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×