Cum arată azilul în care era internată Zina Dumitrescu! Galerie foto cu locul în care și-a petrecut ultimii ani

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
28/03/2019, 17:38
Cum arată azilul în care era internată Zina Dumitrescu! Galerie foto cu locul în care și-a petrecut ultimii ani GALERIE FOTO
Cum arată azilul în care a locuit Zina Dumitrescu

Zina Dumitrescu s-a stins astăzi, 28 martie. Aceasta și-a petrecut ultimii ani de viață la azilul de bătrâni Casa Snagov, din Ghermănești. Fiul său, Cătălin Negreanu, a adus-o aici în anul 2011, afirmând că nu a putut să țină în frâu situția. Propietarul azilului a fost cel care a susținut-o moral și i-a fost alături în toți anii. “În ultima perioadă, a slăbit destul de mult, în jur de 10 kilograme. La ora actuală, dânsa mănâncă cam jumătate sau sunt zile în care mănâncă şi mai puţin decât o jumătate din meniul nostru, zilnic!”

Cum arată azilul în care a fost internată Zina Dumitrescu?

Azilul Casa Snagov din Ghermănești a găzduit-o pe Zina Dumitrescu în ultimii 8 ani de zile. Din nefericire, starea de sănătate a creatoarei de modă s-a înrăutățit în utima perioadă. Toți cei care i-au fost alături în ultimele luni de viață au admis faptul că nu mai avea poftă de mâncare și alegea de cele mai multe ori să stea singură.

Pofta de mâncare a dânsei, precum şi dorinţa ei de a mânca nu mai este la fel de mare cum era acum două-trei luni. În continuare, noi suntem alături de dânsa şi vrem să facem să fie bine, dar nu vrea. E o perioadă mai grea pentru dânsa şi refuză”, a declarat Ion Cassian, proprietarul azilului care i-a devenit casă Zinei Dumitrescu

Azilul în care a stat Zina Dumitrescu în ultimii ani de viață
Azilul în care a stat Zina Dumitrescu în ultimii ani de viață

Ultimul interviu cu Zina Dumitrescu

Zenobia Dumitrescu, Zina, așa cum era cunoscută, a acordat ultimul interviu emisiunii Agenția VIP, prezentată de Cristi Brancu. Deși starea sa de sănătate era precară, Zina recunoștea atunci că îi plac doar cartofii prăjiți.“Cel mai mult îmi plac cartofii prăjiţi. Mănânc o farfurie plină! Dimineaţă sunt sendvişuri cu ceai, seara depinde ce vrei… (…). N-am poftă de mâncare, nu ştiu. O să mănânc forţat, până la urmă. Nu întotdeauna pofta de mâncare e legată de pofta de viaţă.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×