Aurelian Preda şi-a cîntat suferinţa în piesele sale. Mesajele dramatice din cîntecele sale

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/09/2016, 14:15
Aurelian Preda şi-a cîntat suferinţa în piesele sale. Mesajele dramatice din cîntecele sale

Vestea morţii lui Aurelian Preda a căzut ca un şoc în lumea artistică, însă nu a fost total neaşteptată. Şi asta pentru că interpretul de muzică populară s-a luptat timp de şase ani cu necruţătorul cancer.

Boala l-a îngenuncheat pe interpretul de muzică populară Aurelian Preda. Solistul a murit marţi, 27 septembrie, la numai 47 de ani, după o luptă lungă cu o boală necruţătoare. Aurelian Preda suferea de ani de zile de cancer şi a cântat adesea despre suferinţa sa.

Aurelian Preda a murit marţi, 27 seprembrie, într-o clinică privată din Viena. Solistul aflase că suferă de cancer la începutul anului 2010. A suferit de-a lungul timpului patru intervenţii chirurgicale, a făcut chimioterapie şi a invocat ajutorul divin, însă trupul lui a cedat după şase ani de luptă cu boala.

Preda nu a renunţat să cânte în toţi aceşti ani, iar piesele lui vorbeau adesea despre suferinţele prin care trecea.”Mi-a plăcut să am de toate, dar n-am avut sănătate/ Cei mai frumoşi ani din viaţă atârnă de-un fir de aţă.” Aşa sună una dintre cele mai apreciate piese ale artistului, ”Soră mi-a fost suferinţa”. În urma lui Aurelian Preda au rămas o soţie şi trei copii, copleşiţi cu toţii de durere.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×