Dragnea, declarație despre Colectiv: ”Nu e clar pentru mine”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/10/2018, 21:03
Dragnea, declarație despre Colectiv: ”Nu e clar pentru mine”
Liviu Dragnea, mesaj pentru familiile victimelor de la Colectiv

Președintele PSD nu a lipsit la înnoirea declarațiilor la împlinirea a trei ani de la decesul a 65 de tineri în clubul Colectiv. De asemenea, Liviu Dragnea a spus că toți copii au fost „uciși”, și a mai menționat și faptul că acesta crede în teoria conspirației. „Poate lucruri pe care le-am citit sunt prostii sau invenții”, a declarat liderul guvernului PSD.

De asemenea, la întrebările jurnaliștilor despre o mai bună funcționare a sistemului medical în astfel de cazuri de urgență Liviu Dragnea a declarat că are speranță. „Dacă se va întâmpla, sper să fim pregătiți. Pentru mine nu este clar ce s-a întâmplat acolo. Poate lucruri pe care le-am citit sunt prostii sau invenții. Dar poate nu e clar pentru mine”, a declarat acesta despre tragedia Colectiv.

Liviu Dragnea, mesaj despre Colectiv

Azi, 30 octombrie 2018, se împlinesc 3 ani de chin pentru familiile ce n-au mai venit acasă de la clubul Colectiv. Astăzi, Liviu Dragnea a fost întrebat despre tragedia care a smuls 65 de vieți, dar și despre sistemul medical din țară, în cazul în care incidente cu numeroase persoane în nevoie vor mai pune la încercare România.

Am o mare durere că România a primit acea lovitură. Zeci de copii au fost ucişi în acea noapte. Nu știu dacă până la urmă s-a descoperit adevărul, pentru că sunt atât de multe variante pe piaţă. Le doresc putere, să trăiască cu această durere. Familiilor celor care au murit le transmit condoleanțe și poate acest eveniment nu mai e folosit politic de nimeni. Ceva i-a ucis. N-am de unde să știu. Nu vreau să răscolesc durerea familiilor acelor copii. Nu cred că lucrurile sunt limpezi”, a declarat Liuviu Dragnea, liderul PSD, despre reamintirea durerii din Colectiv.

Prilej numai bun, șeful guvernului a răspuns și la întrebările despre situația medicală ce a dat bătăi de cap în 30 octombrie 2015. „Dacă se va întâmpla, sper să fim pregătiți. Pentru mine nu este clar ce s-a întâmplat acolo. Poate lucruri pe care le-am citit sunt prostii sau invenții. Dar poate nu e clar pentru mine”, a mai spus acesta despre neclarătățile rămase în urma Colectivului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×