Dragnea: „Am vrut să intrăm în UE pentru o viață mai bună, nu pentru teroare”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
10/03/2019, 11:14
Dragnea: „Am vrut să intrăm în UE pentru o viață mai bună, nu pentru teroare”
Ce a spus președintele PSD

Liviu Dragnea nu se dezminte. Președintele Partidului Social Democrat lansează un nou atac la adresa liderilor europeni, pe care îi acuză că încearcă să instituie în țara noastră o stare de frică și teroare.Liderul social – democrat a punctat totuși că se consideră un european convins.

Dragnea pune tunurile pe liderii de la Bruxelles

Într-un discurs susținut la Slobozia, Liviu Dragnea a afirmat că partidul pe care îl conduce va continua să aibă o abordare pro-europeană, însă apreciază totodată că România nu a aderat la Uniunea Europeană pentru a reveni la frică și teroare.

Sunt un european convins si un proamerican mult mai convins. Noi am vrut sa intram in Uniunea Europeana pentru o viata mai buna, pentru mai multa libertate, nu pentru a ne intoarce la frica si teroare. Am vrut sa intram in UE pentru a avea acces la dezvoltare si a avea un minim respect. Nu cerem mai mult respect decat dam noi, decat oferim noi. Ne-am purtat si ne purtam frumos in continuare” , și-a început liderul social-democrat discursul.

Liviu Dragnea, atac la liderii UE
Liviu Dragnea, atac la liderii UE

Liviu Dragnea, un nou mesaj dur pentru UE

Cerem doar dreptul de a fi ascultati si a pune pe masă niște argumente. Nu se poate ca tot ceea ce spunem noi, tot ceea ce facem noi să fie criticat, lovit blocat si ce spun ceilalți, care înseamnă o listă întreagă de minciuni, să fie luat de bune, fără o minimă verificare. Este mult ceea ce cerem, este mult că ne dorim și noi micul nostru colț de lume?” , a mai spus Liviu Dragnea.

Este naționalism nebun dorința de a începe reindustrializarea României? Noi nu avem dreptul nici la patriotism, nu avem dreptul nici la a ne iubi țara? (…) Vreți să rămânem în continuare sclavi în propria țară?”.

Ni s-a spus mereu: nu se poate să măriți salariile, pensiile, pentru că o să crească deficitul, nu aveți voie să măriți salariul minim, pentru că destabilizați economia” , a conchis Liviu Dragnea, dând de înțeles că cel mai probabil va trebui să facă un pas înapoi în privința OUG 114.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×