Liviu Dragnea nu s-a putut abține. I-a făcut o declarație de dragoste Irinei Tănase în timpul unei conferințe de presă

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
10/03/2019, 08:18
Liviu Dragnea nu s-a putut abține. I-a făcut o declarație de dragoste Irinei Tănase în timpul unei conferințe de presă GALERIE FOTO
Liviu Dragnea, declarație către Irina Tănase, de 8 Martie!

Liderul Partidului Soial Democrat și-a început discursul cu o urare pentru femei, cu ocazia zilei de 8 Martie, iar mai apoi, i-a declarat iubirea Irinei Tănase, cea cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cu toate că aceasta este mai tânără cu 30 de fani față de el, relația de cuplu pare că funcționează de minune. Șatena i-a fost asistentă pe timpul în care Dragnea conducea Ministrul Dezvoltării.

Liviu Dragnea, declarație emoționantă către Irina Tănase!

După ce le-a felicitat pe toate doamnele aflate la fața locului, Liviu Dragnea a profitat și i-a făcut o declarație Irinei, iubitei sale. „În primul rând, la mulţi ani din suflet tuturor doamnelor si domnişoarelor din această sală, tutoror femeilor din România. Din suflet vă urez la mulţi ani. La mulţi ani, Irina. Este femeia pe care o iubesc, şi vreau să-i spun asta şi ei”, a spus Liviu Dragnea, la Slobozia. Liderul Partiduui Social Democrat se află de mai bine de o sătămână într-un tur prin organizațiile PSD din toată România. Delegația PSD este formată din: președintele PSD, Liviu Dragnea, Mircea Drăghici, Codrin Ștefănescu, dar și Alfred Simonis

Liviu Dragnea, declarație de dragoste către Irina Tănease
Liviu Dragnea, declarație de dragoste către Irina Tănase

Irina Tănase, chemată în judecată!

În luna ianuarie, Liviu Dragnea a trăit cu emoții vestea că iubita sa a fost chemată în judecată. Acesta a fost unul din momentele grele care pare că i-a unit și mai mult. Cei de la Times New Roman au cerut în instanță anularea amenzii cu valoare de 16.000 de lei primită în cursul anului trecut de la CNCD. Persoanele citate au fost: Gabriela Firea, Viorica Dăncilă, Carmen Dan și Lia Olguța Vasilescu, dar și alte nume grele ale partidului, alături de Irina Tănase.

„Articolul postat pe pagina de internet www.timesnewroman.ro, din data de 12.03.2018, cu titlul “Curva lui Dragnea, asaltată de PSD-işti’’, prin care se creează o atmosferă ostilă, degradantă, umilitoare la adresa femeilor membre PSD reprezintă discriminare şi încalcă dreptul la demnitate al acestora conform art. 2, alin.1. şi art 15. din O.G. 137/2000, republicată; S-a aplicat sancţiunea amenzii contravenţionale în cuantum de 5.000 lei pentru Infant Media SRL, care administrează publicaţia, 5.000 lei pentru autorul articolului, 3.000 lei pentru editorul şef şi 3.000 lei pentru administratorul Infant Media SRL şi obligaţia de a publica pe www.timesnewroman.ro un rezumat al hotărârii în speţă (pentru o perioadă de 30 de zile) precum şi în două cotidiene naţionale”, potrivit CNCD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×