Două adolescente dispărute au fost găsite moarte într-un dulap. Tragedia s-a petrecut în Ucraina

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
07/01/2020, 14:21
Două adolescente dispărute au fost găsite moarte într-un dulap. Tragedia s-a petrecut în Ucraina
Două adolescente din Kiev au fost găsite moarte într-un dulap. Sursa foto: kiev.informator.ua

Familiile a două adolescente din Ucraina au aflat o veste cumplită după ce fetele au fost date dispărute la începutul anului în Ucraina. Speranțele că fetele ar mai putea fi găsite în viață s-au spulberat când o femeie a descoperit într-un dulap un lucru terifiant.

Două fete dispărute au fost găsite ucise într-un dulap

Eva Lysenko, o adolescentă în vârstă de 19 ani, și prietena ei, Maria Kamynina, (16 ani) au plecat pe 2 ianuarie la un magazin din apropiere, dar nu au mai revenit la domiciliu. Familia și rudele fetelor au sunat imediat autoritățile, iar poliția din Kiev a deschis o anchetă.

Fetele au dispărut de parcă le-a înghițit pământul. Două zile mai târziu, proprietarea unui apartament din Kiev a avut parte de o descoperire șocantă într-un dulap de pe balcon. Adolescentele au fost găsite moarte fiind legate la mâini, informează observator.tv.

Principalul suspect, iubitul uneia dintre fete

Părinții fetelor și-au pierdut orice urmă pe speranță când cadavrele au fost identificate ca fiind Maria și Eva. Polițiștii au declarat că adolescentele au fost omorâte în stil barbar având pe corp numeroase răni provocate cel mai probabil de un obiect foarte ascuțit.

Autoritățile au mai adăugat că fetele ucise au fost găsite în apartamentul în care Eva era chiriașă. Fata de 19 ani locuia împreună cu iubitul ei care în momentul de față este considerat principalul suspect în cazul crimei. Tânărul este căutat de autorități.

Descoperire macabră în Ucraina. S-a găsit prima groapă comună

Locuitorii orașului Slaviaskulau au asistat în urmă cu mai bine de 5 ani la deschiderea unei gropi imense săpate în spatele unui spital. Mare le-a fost surprinderea când au văzut că în centrul orașului erau îngropate într-o groapă comună foarte multe persoane.

La această exhumare au participat la vremea respectivă circa 30 de locuitori, polițiști, medici legiști, dar și angajați ai primăriei.

Cadavrele au început să fie scoase la iveală după aproape 3 ore de căutări. Autoritățile au confirmat că este vorba de circa 20 de cadavre.

„În total sunt, cu siguranță, vreo 20 de cadavre în această groapă. În afară de cei patru bărbați torturați, credem că sunt și cadavre ale unor teroriști care au murit în timpul bătăliei de la Slaviansk împotriva armatei ucrainene”, afirmau autoritățile, scrie kanald.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×