Alerta în Dâmbovița! Cinci fete au dispărut fără urmă de mai bine de 24 de ore FOTO

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
20/12/2019, 21:51
Alerta în Dâmbovița! Cinci fete au dispărut fără urmă de mai bine de 24 de ore FOTO GALERIE FOTO
Cinci fete din Dâmbovița au dispărut fără urmă. Sursa foto: digi24.ro

Polițiștii din Dâmbovița sunt în alertă, după ce un grup de cinci fete a dispărut fără urmă! Fetele, cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani, au dispărut din modulul familial în care locuiau. Se pare că fetele au plecat de bunăvoie și nu au mai dat niciun semn de viață de mai bine de 24 de ore.

Cinci fete din Dâmbovița au dispărut fără urmă

Ghica Mihaela Roberta, de 15 ani, Alexandra Costinela Bucur-Chivu, de 16 ani, Ana Maria Hâncianu, de 14 ani, Alexia Lavinia Neagu, de 13 ani şi Florenţa Emilia Drosu, de 18 ani alcătuiesc grupul de fete dispărute. (Imagini cu cele cinci fete dispărute puteți vedea în Galearia Foto!)

La data de 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități de căutare a cinci persoane care, la data de 19 decembrie a.c., au plecat voluntar din incinta modulului de tip familial și nu au mai revenit, informează poliţiştii.

Fetele au plecat împreună de mai bine de 24 de ore

Ghica Mihaela Roberta, în vârstă de 15 ani. La momentul plecării purta pantaloni de culoare deschisă și geacă de culoare gri deschis. Semnalmente: 1,60 m, ten închis, ochi negri, păr negru, lung.

Bucur Chivu Alexandra Costinela, în vârstă de 16 ani. La momentul plecării purta blugi de culoare albastră si geacă vișinie de fâș. Semnalmente: 1,55 m, ochi albaștri, constituție atletică, ten deschis, păr lung, negru.

Hâncianu Ana-Maria, în vârstă de 14 ani. La momentul plecării purta pantaloni tip camuflaj, vesta de fâș de culoare albastră cu glugă gri, bluză de culoare albă și pantofi sport având culorile alb cu negru. Semnalmente: aproximativ 1,55 – 1,60 m, constituție slabă, ten deschis, par negru, tuns scurt.

Neagu Alexia Lavinia, în vârstă de 13 ani. La momentul plecării purta o geacă de culoare neagră. Semnalmente: 1,50 – 1,53 m, ten deschis la culoare, parul lung, negru, vopsit blond la vârfuri.

Drosu Florența Emilia, în vârstă de 18 ani. La momentul plecării purta blugi de culoare albastră, geacă de fâș de culoare neagră și pantofi sport având culorile alb, roșu și gri.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acestora sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×