Descoperire macabră făcută în Argeș: cadavrul unui bărbat de 44 de ani, găsit în albia unui râu

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
05/01/2020, 11:01
Descoperire macabră făcută în Argeș: cadavrul unui bărbat de 44 de ani, găsit în albia unui râu
Cadavru găsit într-un râu din județul Argeș. Sursa foto: adevărul.ro

O descoperire înfiorătoare a fost făcută într-o comună din județul Argeș. Cadavrul unui bărbat în vârstă de 44 de ani a fost găsit în alba unui râu unde apa nu ajunge mai sus de genunchi.

Cadavrul unui bărbat de 44 ani găsit în albia unui râu din județul Argeș

Trupul neînsuflețit al omului a fost găsit ieri de către un sătean din comuna Vlădești. Acesta a trecut pe lângă râul Bratia și a văzut, din pură întâmplare, trupul bărbatului.

Omul a sunat de urgență la 112 pentru a spune că a găsit un om care nu mișcă, iar echipajele medicale au ajuns rapid la fața locului.

Nu se cunoaște cauza morții acestuia

Cei de la SMURD au constatat că nu se mai putea face absolut nimic pentru bărbatul trecut de 40 de ani, căci acesta nu mai prezenta niciun semn vital.

Trupul inert a fost scos de pompieri din râu, după care s-a stabilit și care este identitatea acestuia, scrie adevărul.ro.

Vecinii sunt șocați de această descoperire. Aceștia au declarat pentru autoritățile județene că bărbatul nu avea o ocupație.

Se iau în calcul mai multe variante ale morții, inclusiv ipoteza că era mort de beat, a căzut de pe puntea care trece peste râul Bratia și a murit.

În drumul spre casă de la magazinul de unde bărbatul își făcea cumpărăturile, acesta trebuia să traverseze o mică punte peste un râu unde apa nu crește mai mult de 50 de centimetri.

S-a deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care a murit individul.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×