Dorian Popa și Abi Talent, colaborarea anului? Cei doi artiști s-au fotografiat împreună FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
01/04/2020, 08:42
Dorian Popa și Abi Talent, colaborarea anului? Cei doi artiști s-au fotografiat împreună FOTO
Dorian Popa și Abi Talent se pregătesc de o colaborare. Sursa foto: Instagram.com

Dorian Popa și Abi Talent au bătut palma pentru un proiect care se anunță uluitor. Actorul din serialul „Sacrificiul” nu a vrut să dezvăluie despre ce este vorba, însă cu siguranță fanii celor doi vor afla cât de curând.

Dorian Popa și Abi Talent anunță o viitoare colaborare uluitoare?

Îndrăgitul cântăreț Dorian Popa a dezvăluit pe una dintre paginile sale de socializare că pregătește un nou proiect alături de nimeni altul decât Abi Talent. Dovadă sunt și fotografiile postate de cei doi artiști în mediul online care lasă să se înțeleagă că între ei nu este doar o colaborare, ci și o prietenie strânsă.

„Cookin’ w @1babyabi1 (n.r.: pregătind ceva cu Abi)”, a scris actorul din serialul de la Antena 1 pe contul de Instagram în dreptul unei imagini în care apare alături de Abi Talent. Nici tânărul nu a ascuns de fani viitoarea colaborare și a postat câteva fotografii tot pe respectiva rețea de socializare.

View this post on Instagram

cookin' w @1babyabi1 🤪

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian) on

Cei doi artiști, prieteni și parteneri de afaceri

Momentan nu se știe despre ce proiect este vorba: o piesă împreună sau un vlog pe canalul de Youtube. Cert este că între cei doi artiști va avea loc o colaborare inedită, în ciuda faptului că Dorian Popa a fost adesea criticat de tânărul în vârstă de 19 ani.

Colaborarea dintre ei nu a fost văzută cu ochi buni de fanii lui Dorian care au lăsat numeroase comentarii acide. „Tocmai ți-ai stricat imaginea în fața multor oameni, Doriane!”, „Încă un motiv să nu te mai urmăresc” sunt „Dorieneee, rău ai ajuns!” doar câteva dintre comentariile scrise la fotografia actorului din „Sacrificiul”.

„Regele României”, așa cum s-a autointitulat Abi, a postat în dreptul unei imagini în care este ținut în brațe de Dorian mesajul „Abi ❌ Dorian=s-a terminat”. În altă ordine de idei, mesajele primite de Abi Talent nu mai sunt dure și unii dintre fani chiar se așteptau la această colaborare. 

„Două persoane puternice în aceeași poză”, „Prea nebuni” sau „Regi pă România” au scris fanii lui Abi Talent pe pagina sa de Instagram.

Abi Talent a devenit cunoscut după ce a lansat piesa „Papuci Gucci” care a devenit la scurt timp numărul în top cu 24.400.00 de vizualizări pe canalul de Youtube. Fanii tânărului, în special copii minori, sunt înnebuniţi şi aşteaptă cu sufletul la gură și alte melodii.

Artisul a devenit cunoscut şi în urma scandalurilor cu Alex Velea, dar și pentru că în ultima perioadă a început să petreacă cât mai mult timp în preajma unor persoane influente cum ar fi manelistul Florin Salam sau impresara Anamaria Prodan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×