Cum îşi omoară timpul liber Abi Talent în plină epidemie de coronavirus. Ce şi-a făcut artistul în cap

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
20/03/2020, 15:35
Cum îşi omoară timpul liber Abi Talent în plină epidemie de coronavirus. Ce şi-a făcut artistul în cap
Cum îşi omoară timpul liber Abi Talent în plină epidemie de coronavirus

Pe Abi Talent nu-l interesează de epidemia de coronavirus. Starul trapului din România se distrează de minune în aceste zilele, iar schimbările din viaţa lui vin una după cealaltă.

Abi Talent şi-a făcut schimbare de look

„Ţara arde şi baba se piaptănă”, este zicala valabilă perfect atunci când vine vorba de Abi Talent şi epidemia de coronavirus în care se află România de câteva zile.

Abi Talent, în plină epidemie de coronavirus, le arată fanilor că viaţa sa este una excelentă, iar în aceste timpuri de restrişte, artistul a considerat că este vremea unei schimbări, aşa că şi-a schimbat look-ul.

Abi Talent şi-a trasat o dungă roşie în cap
Abi Talent şi-a trasat o dungă roşie în cap. Sursa foto: Instagram

Abi Talent şi-a trasat o dungă roşie în cap

Regele trapului din România s-a făcut brunet şi şi-a personalizat look-ul prin adăugarea unei culori puternice. Astfel cântăreţul şi-a trasat o dungă roşie în cap.

Fanele artistului au fost în delir la postarea pe Instagram noului look. Abi Talent, care s-a autoproclamat „Regele României” face furori de la apariţia sa în showbiz-ul din România.

Acesta a devenit cunoscut după ce a lansat piesa „Papuci Gucci”, care a devenit la scurt timp numărul în top cu 24.400.00 de vizualizări. Astfel, fanii sunt înebuniţi şi aşteaptă şi alte melodii.

Artisul a devenit cunoscut şi în urma scandalurilor cu Alex Velea, desfăşurate în mediul online. Astfel, Abi Talent, în ultimul timp a început să îşi facă viaţa în preajma unor persoane influente cum ar fi, Florin Salam sau Anmaria Prodan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×