Abi Talent, plătit regește de YouTube. Sumele de bani pe care le primește au explodat după scandalul cu Alex Velea

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
20/02/2020, 11:11
Abi Talent, plătit regește de YouTube. Sumele de bani pe care le primește au explodat după scandalul cu Alex Velea
Abi Talent, plătit regește de YouTube. Sursa foto: stirescu.ro

S-a aflat cât câștigă Abi Talent. Numai de la YouTube primește sume foarte frumoase, mai ales după scandalul cu Alex Velea, care a fost ca o mană cerească pentru puștiul de doar 18 ani. Zeci de mii de tineri îl urmăresc în fiecare zi în mediul online, iar câștigurile sunt pe măsură.

Abi Talent, plătit regește de YouTube

Multe dintre vedetele autohtone își umplu buzunarele cu bani din activitatea lor de pe internet. Printre ultimii intrați în cursa pentru câștigurile oferite de YouTube se numără și Abi Talent. Muzica lui neînțeleasă de mulți adulți este ca un adevărat magnet pentru generația tânără.

Abi Talent a depășit 600 de mii de abonați pe canalul său de YouTube, iar cel puțin 10% dintre ei ascultă zilnic melodiile sale. Artistul câștiga în medie 500 de dolari pe zi din videoclipurile postate pe YouTube, ceea ce face ca lunar acesta să câștige aproape 16.000 de dolari pe lună!

Scandal între Abi Talent și Alex Velea

Fanii săi revin pe pagina sa zilnic, poate pentru a vedea și ce mai are de spus talentatul Abi la adresa cântărețului Alex Velea. Între cei doi s-a iscat un scandal monstru, care însă nici nu se mai știe de la ce a plecat. Abi Talent a vorbit despre Alex Velea pe Internet, iar Velea chiar a vrut să-l bată într-un mall din Capitală, dar nu s-a ajuns la scandal.

„Abi, tu m-ai lovit acolo unde mă doare, adică muzica și vârsta. Dar nu a fost deloc așa. Eram convins că e obraznic în viața reală. Mi-a dat o replică foarte proastă, o replică fără sens. Mi-a zis că m-a și uitat.

Atunci i-am zis: e multă lume aici dacă nu îți dădeam un capac. Îmi crescuse adrenalina foarte mult. Nu aveam cui să-i permit să-mi vorbească așa. Nu accept, la cât am muncit, să-mi vorbească așa unul ca el”, a declarat Alex Velea la scurt timp după izbucnirea scandalului.

Cearta a continuat însă pe Internet, unde Abi Talent a râs î continuare de Alex Velea, iar acesta i-a răspuns de fiecare dată. Cearta a luat o întorsătură urâtă atunci când Abi a vorbit despre soția și copiii lui Alex Velea. De ceva vreme se pare că scandalul dintre cei doi s-a încheiat, iar internauții au lansat și o ipoteză șocantă: Abi talent și Alex Velea ar fi de fapt prieteni, iar scandalul a fost unul regizat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×