Doliu la ISU București – Ilfov. A murit Ivan Aurelian, maior în rezervă

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
06/02/2020, 20:22
Doliu la ISU București – Ilfov. A murit Ivan Aurelian, maior în rezervă
A murit Ivan Aurelian, maior în rezervă

Doliu la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București, după trecerea în neființă a unuia dintre cei care s-au luptat ani la rând pentru ca bucureștenii să primească primul ajutor în situații critice.

A murit Ivan Aurelian, maior în rezervă

Maiorul în retragere Ivan Aurelian a murit, iar tristul anunț a venit chiar de la foștii săi colegi, alături de care a lucrat zeci de ani.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”Am primit cu regret vestea că fostul nostru coleg, maior (r) Ivan Aurelian, a trecut în neființă.

Ne exprimăm compasiunea şi transmitem condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l odihnească!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Inspectoratului pentru Situații de Urgență București.

Al doilea deces important în cadrul ISU, în doar câteva luni

La finalul anului trecut, un alt membru al ISU avea să moară prematur, la doar 40 de ani. Este vorba de plutonierul major Ion A. Ionel, membru al ISU Dâmbovița.

„Un pompier-salvator a plecat printre îngeri

În această dimineață, un eveniment tragic a umplut de durere sufletele pompierilor dâmbovițeni, care au pierdut un camarad de nadejde, om deosebit și un profesionist desăvârșit.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Basarab I” al Județului Dâmbovița anunță, cu regret și adâncă durere, încetarea din viață, în data de 20 noiembrie 2019, a plutonierului major ION A. Ionel, subofițer operativ principal în cadrul Detașamentului de pompieri Pucioasa.

Plecat mult prea deveme din această lume, la numai 40 de ani, a lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copii minunați (o fetiță de 8 ani și un băiețel de 12 ani) care se vor mândri cu cel care a fost tatăl lor, un pompier, un salvator de vieți.

În Ministerul Afacerilor Interne a fost încadrat la data de 01 august 2001, desfășurându-și activitatea, până în anul 2011, în cadrul structurii de monitorizare situații de urgență și dispecerat, iar din 2011 și până în prezent, în cadrul Detaşamentului de Pompieri Pucioasa, participând la numeroase intervenţii, aflându-se permanent la datorie, transmiteau reprezentanții Instituției, într-un comunicat de presă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×