Doliu la Hollywood. A murit actorul Mark Bloom. Avea 69 de ani şi a fost răpus de coronavirus

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
27/03/2020, 17:59
Doliu la Hollywood. A murit actorul Mark Bloom. Avea 69 de ani şi a fost răpus de coronavirus
A murit actorul Mark Bloom. Avea 69 de ani şi a fost răpus de coronavirus. Sursa foto: rtv.net

Mark Blum, actor american, a murit din cauza complicațiilor apărute în urma infectării cu coronavirus.  Compania de teatru din New York, Playwrights Horizons, a anunţat moartea celebrului actorului.

Doliu la Hollywood. A murit actorul Mark Bloom

Actorul american Mark Bloom, 69 de ani, a murit din cauza infecţiei cu coronavirus, scrie cnn.com. Anunţul a fost făcut de Screen Actors Guild. Actorul a jucat în multe filme, printre cele mai cunoscute de public fiind: „Susperating Seeking Susan”, în care a jucat alături de Madonna și Rosanna Arquette și „Crocodile Dundee”.

Cele mai recente apariţii le-a avut în serialul HBO „Succesiune”, drama Netflix „Tu” și filmul Amazon „Mozart în junglă”.

Actorul a murit din cauza coronavirusului

Mark Bloom a fost un actor de bază al comunităţii de teatru din New York, acesta apărând frecvent pe Broadway, inclusiv în „Twelve Angry Men”.

Cu dragoste și inimi grele, Playwrights Horizons aduce un omagiu lui Mark Blum, un prieten drag de multă vreme și care a trecut în nefiinţă săptămâna aceasta„, a transmis Playwrights Horizons.

Mulțumesc, Mark, pentru tot ce ai adus la teatrul nostru și pentru teatre și audiențe din întreaga lume. Ne va fi dor de tine„, a scris Rebecca Damon, vicepreședinte executiv și președinte din New York al Federației Americane de Artiști de Televiziune și Radio (SAG-AFTRA) Screen Actors.

El a rostit întotdeauna adevărul și a făcut un serviciu minunat în informarea membrilor comunității noastre despre aspectele și ieșirile uniunii, ori de câte ori a avut ocazia„, a spus actorul Zach Braff.

Moartea actorului Mark Bloom este cea de-a doua moarte în rândul oamenilor de film din New York. La începutul acestei săptămâni, apropiaţii au jelit moartea dramaturgului Tony Terrence McNally, care a murit din cauza coronavirusului la 81 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×