Katy Perry, însărcinată cu primul ei copil. Cântăreața a dezvăluit sarcina prin intermediul unei melodii. VIDEO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
05/03/2020, 15:46
Katy Perry, însărcinată cu primul ei copil. Cântăreața a dezvăluit sarcina prin intermediul unei melodii. VIDEO
Katy Perry a anunțat în cel mai recent clip că va deveni mamă pentru prima oară. Sursa foto: Inquam

Katy Perry (35 de ani) a dezvăluit într-un mod de-a dreptul inedit faptul că este însărcinată cu primul ei copil. Cântăreața de origine americană a făcut anunțul mult așteptat în cel mai recent videoclip pentru piesa „Never Worn White” care face parte de pe cel de-al șaselea album al artistei.

Cântăreața Katy Perry este însărcinată cu primul ei copil

Artista și logodnicul ei actorul Orlando Bloom vor deveni părinți în această vară. Katy Perry este cea care și-a anunțat fanii în cea mai nouă melodie care pare inspirată din relația amoroasă pe care o are cu actorul britanic. Cântăreața în vârstă de 35 de ani apare la finalul videoclipului îmbrăcată într-o rochie albă, transparentă și își ține ambele mâini pe burtică în mod protector.

Vedeta a vorbit pentru prima dată despre sarcină pe Instagram Live când a mărturisit că următoarea sa melodie va fi ca o „dezvăluire”. Atât ea, cât și logodnicul ei sunt nerăbdători să devină părinți în vara acestui an. Orlando Bloom mai are au băiat de 9 ani din relația cu fotomodelul Miranda Kerr.

„Sunt încântată, suntem încântați și suntem bucuroși. Este probabil cel mai mare secret pe care am fost nevoită să îl păstrez. M-am gândit să vă spun în cel mai frumos mod, prin intermediul unei melodii, a mărturisit Katy Perry, informează traiestemuzica.ro.

Katy Perry și Orlando Bloom se pregătesc de căsătorie?

Frumoasa artistă își dorește încă de anul trecut să devină mamă, motiv pentru care a încetinit ritmul în ceea ce privește cariera sa muzicală. Katy Perry și Orlando Bloom și-au dorit foarte mult un copil împreună și iată că dorința lor se va îndeplini în curând. Nu este exclus așadar ca cei doi să ajungă acum și în fața altarului.

„Katy încetinește ritmul carierei anul acesta. Ea și Bloom vor să se căsătorească și să-și construiască o familie împreună. Amândoi vor să aibă copii împreună și vor face din asta o prioritate”, scria revista People în urmă cu circa un an.

Cântăreața și actorul britanic în vârstă de 43 de ani sunt împreună din anul 2016 și s-au logodit anul trecut chiar de Valentine’s Day. Katy a mai fost căsătorită cu actorul Russell Brand de care a divorţat în 2011 după doar 14 luni de căsnicie. La rândul său Orlando Bloom a fost însurat cu Miranda Kerr împreună cu care are un băiat pe nume Flynn.

Cântăreața luptă împotriva traficului de persoane

Katy Perry a fost prezentată drept cel mai recent ambasador al „British Asian Trust, organizație caritabilă sub patronajul prințului Charles și care luptă împotriva traficului de persoane. Numirea a avut loc în februarie, iar atunci artista a mărturisit că va căuta soluții pentru a combate această problemă.

„Mă voi concentra în primul rând pe a găsi soluții pentru a pune capăt traficului de copii”, a explicat blondina pe contul său de Instagram.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×