Alina Ceușan, concurenta de la Asia Express, însărcinată în două luni. Bloggerița s-a căsătorit anul trecut

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/02/2020, 10:22
Alina Ceușan, concurenta de la Asia Express, însărcinată în două luni. Bloggerița s-a căsătorit anul trecut
Celebra bloggeriță Alina Ceușan este însărcinată în două luni. Sursa foto: Instagram.com

Alina Ceușan, una dintre concurentele „Asia Express” din sezonul 3, este însărcinată. Celebra bloggeriță a ținut totul secret, dar recent a fost dată de gol în momentul în care reprezentanții ei au negociat un nou contract.

Frumoasa blondină Alina Ceușan va deveni mamă în curând

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt cunoscute în mediul online fiind adesea numite „gemene” datorită asemănării izbitoare dintre ele. Cele două prietene s-au înscris în competiția „Asia Express” de la Antena 1, dar una dintre ele a încercat să păstreze un secret față de producători și fani, dar a fost dată de gol.

Mai exact, frumoasa bloggeriță Alina Ceușan este însărcinată în două luni și va deveni mamă cel mai probabil în toamnă. Căsătorită de mai puțin de un an, blondina și soțul ei Raul Tișa vor deveni în curând părinți pentru prima oară. Vestea sarcinii s-a aflat abia când reprezentanții vedetei negociau un nou contract în numele ei.

„Asta a reieșit din discuția pe care reprezentanții vedetei au avut-o cu un client. E gravidă în două luni. Contractul era pe termen lung, iar ea n-a fost dispusă să semneze, din această cauză”a declarat o persoană din anturajul vedetei, informează cancan.ro.

Alina Ceușan și Raul Tișa, relație amoroasă de 7 ani

Alina Ceușan a mărturisit că are o relație foarte frumoasă care durează de mai bine de 7 ani, iar partenerul ei de viață înțelege perfect meseria ei. Raul Tișa îi este alături frumoasei sale soții în proiectele pe care le întreprinde aceasta și chiar o însoțește în călătorii.

„Raul este foarte înțelegător știe ce implică meseria de blogger, sunt plecată mult de acasă, călătoresc mult. Mă înțelege din toate punctele de vedere. De multe ori e și el alături de mine, i-am spus și eu asta”, a mărturisit Alina Ceușan la Antena Stars în urmă cu ceva vreme.

Bloggerița a îmbrăcat 3 rochii de mireasă la propria nuntă

Cea mai cunoscută bloggeriță din țara noastră Alina Ceușan și-a legat destinul alături de bărbatul care o face fericită, Raul Tișa. Ceremonia religioasă a blondinei și soțului ei a avut loc într-un cadru de basm, mai exact în decorul spectaculos al Castelului Bánffy de la Bonțida cunoscut și ca Versailles-ul Transilvaniei.

Concurenta de la „Asia Express” a îmbrăcat nu mai puțin de 3 rochii de mireasă, iar cel mai suprinzător lucru ales de vedetă a fost faptul că nu a optat pentru un make-up artist profesionist, ci s-a machiat singură. Alina Ceușan a ales și o invitație de nuntă atipică, bloggerița folosind garoafe roșii, motivul principal al ceremoniei religioase.

„Nu pot să mă dedic unui singur look. Și-atunci am ales mai multe opțiuni. Am ales o rochie de inspirație victoriană pentru ceremonie și prima parte a nunții, după care, după apusul soarelui, o să mă schimb în ceva mai sparkly. 

După apusul soarelui voi avea ceva mai sexy, ceva mai eclectic, să spun așa, după care, dacă o să fie cazul, o să mă schimb înttr-o a treia rochie”, a declarat faimoasa blondină într-un interviu pentru Antena 1, potrivit viva.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×