Doliu în televiziune! Tazeen Ahmad, prezentatoare BBC, a murit la vârsta de 48 de ani

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 23:42
Doliu în televiziune! Tazeen Ahmad, prezentatoare BBC, a murit la vârsta de 48 de ani GALERIE FOTO
Tazeen Ahmad a încetat din viață la vârsta de 48 de ani. Sursa foto - facebook

Doliu în televiziune! O fostă prezentatoare de știri Tazeen Ahmad a murit, la vârsta de 48 de ani, din cauza unei boli incurabile. Jurnalista britanică a lucrat la posturile BBC News, Channel 4 și NBC. „Suntem extrem de mândri de tot ce a realizat ca mamă, jurnalistă, scriitoare și activitatea de coach. Foarte multe persoane au fost impresionate de calitățile ei de schimba viețile oamenilor în bine”, au spus apropiații.

Doliu în televiziune!

De-a lungul timpului, Tazeen Ahmad s-a făcut remarcată în meseria ei şi a fost descrisă de colegi drept „unul dintre cei mai talentați jurnaliști din generația ei”. Potrivit presei din Marea Britanie, Tazeen Ahmad și-a început cariera ca reporter la BBC Three, iar ulterior a prezentat numeroase buletine de știri. Jurnalista a realizat mai multe investigații despre rețele de traficanți de ființe umane sau despre femei jihadiste.

Mai mult de atât, în urmă cu 4 ani de zile, Tazeen Ahmad a prezentat documentatul intitulat „Adevărul despre abuzurile sexuale comise asupra copiilor” difuzat de BBC Two. Aceasta a fost și gazdă la BBC One pentru Noaptea cea mai lungă, așa cum s-a chemat emisiunea de alegeri, dar a prezentat și show-ul 60 seconds. Ahmad a trecut bariera televiziunii și în august 2009 a publicat și o carte primită foarte bine de public.

Tazeen Ahmad, prezentatoare BBC, a murit la vârsta de 48 de ani

„The Checkout Girl” a fost vândută în câteva mii de exemplare. „Tazeen a fost iubita noastră, a avut grijă de noi până în ultima zi a vieții ei. Am stat alături de ea, i-am oferit compasiune, am căutat să-i alinăm din dureri. A luptat până în ultima clipă, am sperat împreună, am râs, am plâns și am căutat să învingem. din păcate, dumnezeu a avut alte planuri.

Sunteș șocați și devastați. Am pierdut un om atât de bun, un suflet minunat, un om care nu cred că a supărat pe cineva vreodată. Tazeen ne-a învățat pe toți să fim mai buni”, au mai spus apropiați ai familiei

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×