Doliu în teatrul românesc. A murit Marian Rădulescu. Actorul s-ar fi sinucis

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
08/07/2019, 12:25
Doliu în teatrul românesc. A murit Marian Rădulescu. Actorul s-ar fi sinucis
A murit Marian Rădulescu, actor de teatru. Sursa foto: Facebook Teatrul Excelsior

Este doliu în teatrul românesc. A murit actorul Marian Rădulescu, iar Teatru Excelsior, cel la care acesta juca, a transmis condoleanțe familiei acestuia. Primii care au dat vestea au fost colegii de la teatrul bucureștean. Acesta s-a stins din viață sâmbătă, 6 iulie. Marian Rădulescu s-ar fi sinucis, conform unor informații apărute în presă.

Marian Rădulescu s-ar fi sinucis aruncându-se de la etajul patru

Ziarul Libertatea scrie că actorul de la Excelsior s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia și în ultima vreme era depășit de problemele financiare cărora nu le mai dădea de capăt. Nici în viața personală lucrurile nu mergeau cum trebuie, așa că Rădulescu a decis să încheie socotelile alegând cea mai dură variantă.

Trupul neînsuflețit al artistului va fi depus între orele 13:00 și 15:00 în sala Teatrului Excelsior de pe strada Academiei din Capitală. Reprezentanții instituției de cultură îi cheamă să își ia rămas bun pe toți cei care l-au îndrăgit, pe oamenii care l-au văzut evoluând în spectacolele dramaturgice jucate pe scena Excelsior.

Marian Rădulescu, pe scena de la Excelsior. Sursa foto: Facebook Teatrul Excelsior București

Mesajul Teatrului Excelsior

Și amatorii de teatru au transmis păreri de rău după aflarea veștii, pe rețeaua Facebook. Fanii actorului sunt alături de familie, căreia îi dorește să fie puternică pentru a depăși cu bine momentul greu al despărțirii.

„Toți cei care vor să își ia adio de la Marian, pot să-i aducă un omagiu mâine, 8 iulie, între orele 13.00-15.00, când Marian Rădulescu va ajunge, pentru ultima dată, la Teatrul Excelsior. Cu sufletul greu anuntăm că ieri ne-a părăsit Marian Rădulescu, un actor generos și dedicat al Teatrului Excelsior.  Suntem alături de familia și apropiații îndoliați. Dumnezeu să îl aibă în pază!”, este mesajul postat pe Facebook de Teatrul Excelsior din București.

„Condoleanțe familiei!/ Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-i aseze sufletul bun in randul celor drepti! Sincere condoleante familiei si prietenilor“, sunt o parte din mesajele internauților.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×