Doliu în România! A murit Mihail Balaban, cunoscutul preot. Ieșise la pensie de puțin timp

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
20/03/2019, 10:59
Doliu în România! A murit Mihail Balaban, cunoscutul preot. Ieșise la pensie de puțin timp GALERIE FOTO
Preotul Mihail Balaban a decdat!

Doliu în Episcopia din Giurgiu! Părintele Mihail Balaban s-a stins din viață. Acesta a fost fondatorul Ansamblului „Mugurel de Vlaşca” și a decedat la un spital din București. Preotul a ajuns cunoscut cu ajutorul ansamblului cu care a reușit să cucereacă atâtea inimi, după ce a participat la concursul organizat de „La Măruţă”, la postul PRO TV. Mihail Balaban va fi înmormântat în cursul zilei de sâmbătă, 23 martie, conform unor informații oficiale.

Mihail Balaban a trecut la cele sfinte!

Episcopia din Giurgiu trece printr-o perioadă extrem de grea. Decesul părintelui Mihail Balaban a adus extrem de multă tristețe. Din păcate, preotul a decedat într-un spital din Capitală. „Preotul MIHAIL BALABAN ,din Meleție,unul din laureații premiilor In memoriam MIHAI ION, pentru folclor ,oferite de Asociația culturaăa ION VINEA și Cenaclul literar LUCEAFĂRUL./12 decembrie 2013, Giurgiu”, a fost mesajul unei persoane care l-a cunoscut.

Cei care l-au văzut și au simțit harul pe care îl avea, și-au arătat tristețea și i-au spus, în felul lor, adio. „Condoleanțe!!! Dumnezeu să-l odihnească în pace!!!!”, „Dumnezeu să-l ierte, și să-l odihnească în pace!”

Mihail Balaban a decedat
Mihail Balaban a decedat

Mesaje de adio pentru părintele Mihail Balaban

„Doliu în Episcopia Giurgiului. A murit părintele Mihail Balaban, fondatorul Ansamblului „Mugurel de Vlaşca”… Este doliu în ortodoxia giurgiuveană. În urmă cu puţin timp, într-un spital din Bucureşti, părintele Mihail Balaban a trecut la cele veşnice…

Cunoscut în toată ţara prin intermediul Ansamblului „Mugurel de Vlaşca”, prin care a cucerit inimile telespectatorilor atunci când s-a clasat în finala concursului de „La Măruţă”, pe psotul PRO TV, când cu toţii l-am susţinut în acest frumos demers, părintele Mihail Balaban împlinea anul acesta 65 de ani. În luna decembrie a anului trecut a ieşit la pensie, după o slujire îndelungată la Biserica Meletie din comuna Băneasa. Potrivit unor informaţii oficiale, părintele Mihail Balaban va fi înmormântat sâmbătă, 23 martie a.c., în cimitirul vechi din această localitate. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a fost mesajul de pe un site de socializare al unei persoane care l-a cunoscut pe Mihail Balaban.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×