Doliu în PSD. A murit Mihai Stepanescu, fost primar al Reșiței. Politicianul a pierdut lupta cu o boală grea

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
25/01/2020, 16:40
Doliu în PSD. A murit Mihai Stepanescu, fost primar al Reșiței. Politicianul a pierdut lupta cu o boală grea
Doliu în PSD. A murit Mihai Stepanescu, fost primar al Reșiței. Sursa foto: resita.ro

Mihai Stepanescu, fost primar al Reșiței din partea PSD, a murit la doar 54 de ani, în noaptea de vineri spre sâmbătă, au declarat apropiați ai familiei politicianului pentru AGERPRES.

Mihai Stepanescu a fost primarul Reșiței timp de șapte ani

Fostul membru al PSD suferea de o boală necruțătoare de mai bine de un an, după cum au precizat apropiații familiei fostului edil.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mihai Stepanescu era de profesie inginer silvic și a ocupat mai multe funcţii. Astfel, a fost, pe rând, şef de ocol silvic, după care director al Direcţiei Silvice Reşiţa, iar în 2008 a reușit să fie ales primar al Reşiţei ca independent.

Ulterior, a câștigat un nou mandat în 2012, de data aceasta aflându-se pe listele PSD.

De-a lungul anilor Mihai Stepanescu a condus Organizaţia Municipală Reşiţa a PSD şi a ocupat și funcția de prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Caraş-Severin.

Fostul membru al PSD a fost condamnat la închisoare

Nu a reușit însă să își ducă al doilea mandat de primar la bun sfârșit, întrucât a fost suspendat în 2015 din cauza unui dosar penal pentru luare de mită, cu doua capete de acuzare.

Un an mai târziu, fostul primar al Reșiței a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare de către Curtea de Apel Timişoara.

Mihai Stepanescu a decedat la un spital din Timișoara în noaptea de vineri spre sâmbătă, răpus de cancer. Fostul edil ar fi împlinit în luna martie 55 de ani.

Închide ×