Daniel Zamfir a devenit oficial membru PSD. Senatorul este la al treilea partid în acest mandat

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
22/01/2020, 14:48
Daniel Zamfir a devenit oficial membru PSD. Senatorul este la al treilea partid în acest mandat
Daniel Zamfir s-a înscris în PSD. Sursa foto: cotidianul.ro

Senatrul Daniel Zamfir a devenit oficial membru PSD, după ce a intrat în Parlament pe listele Partidului Național Liberal, apoi a trecut în rândurile ALDE, unde a fost chiar liderul senatorilor ALDE, dar de unde a plecat, dezamăgit. A fost independent pentru o perioadă, iar acum a anunțat că s-a înscris în PSD.

Daniel Zamfir s-a înscris în PSD

După ce a demisionat din ALDE spunând că a fost dezamăgit de Călin Popescu Tăriceanu, Daniel Zamfir s-a afiliat grupului PSD din Senat dar nu era membru de partid.

De astăzi însă Daniel Zamfir va activa în organizația PSD București. Mutarea vine în contextul în care urmează moțiunea de cenzură dar și instalarea unui nou șef la Senat. Decizia sa a fost salutată de Gabriela Firea.

”Un parlamentar onest, care a muncit din prima zi de mandat in folosul oamenilor!”

„Sustin in totalitate legea propusa de senatorul Daniel Zamfir – noul nostru coleg in echipa social-democrata de la Bucuresti -, prin care imprumuturile pe care le contracteaza Ministerul de Finante, peste un anumit plafon, sa fie aprobate in Parlament.

Nu putem lasa datorii uriase generatiilor viitoare, din cauza ca avem la conducerea Finantelor un ministru inconstient! In trei luni, Vasile Catu – ministrul Austeritate -, s-a imprumutat cat guvernul anterior intr-un an si ceva!

Si la dobanzi imense! Unde sunt banii? Pentru alocatii, pensii, autostrazi, spitale, Prima casa…nu sunt bani! Dar, cine se uita atent pe cifre, vede dezastrul.

Bugete imense luate de la populatie si duse catre : firmele prietene prin rambursari de TVA neverificate si fara a vedea daca se poate face compensarea cu datoriile pe care acele firme le aveau catre stat, despagubiri ANRP, fonduri de rezerva, despagubirea unor afaceristi care i-au sponsorizat, clienti politici.

Bine ai venit, Daniel Zamfir! Un parlamentar onest, care a muncit din prima zi de mandat in folosul oamenilor!”, a scris pe Facebook, miercuri, liderul PSD București, Gabriela Firea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×