Doliu în politica din România! Floarea Rădulescu, lider PSD, a murit

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
26/03/2019, 08:27
Doliu în politica din România! Floarea Rădulescu, lider PSD, a murit
A murit Floarea Rădulescu, primarul comunei Cornățelu

Este o zi tristă pentru politica românească. A încetat din viață un lider al Partidului Social Democrat. Este vorba despre Floarea Rădulescu, primarul comunei Cornățelu, din județul Dâmbovița. Anunțul a fost făcut chiar de organizația locală a partidului.

Mesajul transmis de reprezentanții PSD Dâmbovița

Reprezentanții PSD Dâmbovița sunt cei care au făcut tristul anunț, printr-un mesaj publicat pe o cunoscută rețea de socializare. Prin vocea liderului organizației, Rovana Plumb, formațiunea politică își exprimă regretul față de această situație tragică.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima durerea pe care o simțim la pierderea colegei noastre, doamna primar al comunei Cornățelu, Floarea Rădulescu. Am pierdut un om minunat, un dascăl al comunității, un profesionist în administrație, un coleg pe care ne-am putut bizui. Suntem cu toții alături de familia îndoliată și de comunitatea care pierde un membru de seamă, rugându-ne ca Dumnezeu să îi călăuzească sufletul în Împărăția Cerurilor. Rovana Plumb, președinte PSD Dâmbovița” , se arată în mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a organiației.

A încetat din viață Floarea Rădulescu. Era primarul comunei Cornățelu
A încetat din viață Floarea Rădulescu. Era primarul comunei Cornățelu

Floarea Rădulescu se afla la al treilea mandat de primar al comunei Cornățelu

Floarea Rădulescu a fost un om politic apreciat în comuna Cornățelu, motiv pentru care se afla la cel de-al treilea mandat consecutiv ca primar.  Pentru primele mandate de edil șef, a fost susținută de Partidul Democrat Liberal.

Pentru ultimul mandat de primar, 2016-2019, Floarea Rădulescu a candidat din partea Partidului Social Democrat, căruia i s-a alăturat la scurt timp după ce a părăsit PDL, formațiune politică în fruntea căruia s-a aflat Traian Băsescu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×