Doliu în sfera politică! Un lider local PSD a încetat din viață

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/11/2018, 20:17
Doliu în sfera politică! Un lider local PSD a încetat din viață
Un lider local PSD a încetat din viață

Este doliu în sfera politică! Un lider local PSD a încetat din viață astăzi, 6 noiembrie. Organizația județeană a Partidului Social Democrat Arad este acum cu sufletul în lacrimi după pierderea lui Francisc Mandek. Acesta s-a stins brusc, la vârsta de 61 de ani. Conform informațiilor oferite de româniatv.ro, bărbatul a suferit un infarct. De altfel, politicianul era cunoscut cu probleme cardiace.

Francisc Mandek a fost membru PSD din anul 2000. De altminteri, a fost și membru al Biroului Județean și al Consiliului Județean al partidului. În perioada 2004-2008, acesta a ocupat poziția de consilier județean. Timp de peste două decenii, bărbatul a activat în domeniul transporturilor, în timp ce, în perioada 2001-2004, Francisc a fost director al Autorității Rutiere Române-Agenția Teritorială Arad. În schimb, în perioada 2011 și 2017, a fost inspector coordonator județean al Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Arad.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
doliu in politica membru psd incetat din viata
Fotyografie în care se află liderul local PSD, Francisc Mandek
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×