Doliu în Orchestra Națională Radio! Dan Teodorescu a murit la numai 48 de ani

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
11/12/2019, 13:46
Doliu în Orchestra Națională Radio! Dan Teodorescu a murit la numai 48 de ani GALERIE FOTO
Dan Teodorescu a încetat din viață la doar 48 de ani. Sursa foto - facebook

Doliu în Orchestra Națională Radio care a anunţat că Dan Teodorescu, solist instrumentist – percuţie, a murit, la vârsta de 48 de ani. Dan Teodorescu era unul dintre cei mai apreciaţi componenţi ai Orchestrei Naţionale Radio, cu care a participat la numeroase concerte de anvergură.

Doliu în Orchestra Națională Radio!

„Drum lin, dragul nostru coleg şi prieten”, este mesajul postat de Orchestra Naţională Radio pe pagina oficială de Facebook. „Condoleante familiei pe care a parasit-o atat de dureros ! Dumnezeu sa il odihneasca !”

„Sunt instrumentisti ff buni in Orchestra Nationala, adevarati profesionisti! imi pare rau, Dumnezeu sa-l ierte!”, „Bunul Dumnezeu să-i ierte păcatele și să-l odihnească în pace!”

Dan Teodorescu a murit la numai 48 de ani

„Sa-i odihneasca Dumnezeu sufletul. Mult MULT prea devreme ….mare tristete”, „Dumnezeu sa îl ierte și sa îl odihnească cu drepții. Veșnică pomenire. Condoleanțe familiei îndoliate”

„Dumnezeule mare, ce Tristețe! Sa aibă drum drept si lumina! Condoleanțe familiei si celor dragi!”

„Vai, ce păcat…Ce tragedie… Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace și Lumină !…Sincere condoleante Familiei si colegilor din ONR. Imi pare tare rău…”

„Odihna vesnica! Am avut ocazia sa l cunosc.A fost un om deosebit a plecat prea devreme”, „Dumnezeu sa il odihneasca alaturi de bunul sau tata care ne-a parasit la fel de fulgerator! Condoleante familiei!”

„Dumnezeu să te odihnească in pace dragul nostru Dănuț”, „De ce oare Dan?…Te-ai dus să te odihnești puțin.

Dumnezeu să te primească la el și să îți întărească familia” sunt doar câteva dintre mesajele postate imediat după anunțul Orchestrei Naționale Radio

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×