Doliu în muzica populară. A murit Cristi Piele. Mesajul Silvanei Rîciu

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/07/2019, 16:44
Doliu în muzica populară. A murit Cristi Piele. Mesajul Silvanei Rîciu
A murit Cristi Piele, un îndrăgit cântăreț de muzică populară. Sursa foto: cancan.ro

A murit Cristi Piele, cântăreț de muzică populară. Decesul a avut loc ieri, 22 iulie, la doar 43 de ani. Folclorista Silvana Rîciu l-a cunoscut pe cunoscutul interpret și a transmis un mesaj de condoleanțe. Conform apropiaților lui Piele, acesta s-ar fi confruntat în ultimii ani cu o maladie nemiloasă: cancerul, scrie cancan.ro.

Cristi Piele ar fi avut cancer

Silvana Rîciu era apropiată de Cristi Piele. A cântat cu el la numeroase evenimente și spectacole prin țară și s-a fotografiat de nenumărate ori. Artista a aflat cu multă durere în suflet despre moartea solistului de muzică populară. Silvana l-a știut pe Cristi de foarte mulți ani, ba chiar a fost deseori invitat în emisiunile sale de la televiziunea Favorit.

Din nefericire, Cristi Piele suferise la un moment dat un accident vascular cerebral, iar asta l-a îndepărtat de scenă, dar și de colegii de breaslă. Apoi, conform apropiaților, muzicianul în vârstă de 43 de ani ar fi aflat că are cancer. Lupta cu nemiloasa boală a fost una dură, iar în cele din urmă a fost înfrânt.

a murit cristi piele
Silvana Rîciu l-a cunoscut pe artistul care a decedat ieri. Sursa foto: cancan.ro

Piele ar fi suferit un AVC în trecut, conform artistei Silvana Rîciu

Silvana a vorbit despre Piele pentru cancan.ro și a declarat că a cunoscut-o și pe soția lui, Lucica, care nu se dezlipea de acesta în clipele în care bărbatul se zbătea pentru viața lui.

„În trecut venea foarte des în emisiunile mele de la Favorit Tv, dar AVC-ul pe care l-a suferit atunci, a pus capăt carierei lui muzicale. Din acel moment viața lui s-a schimbat complet. Am fost în vizită la el la spital când suferise AVC-ul și am descoperit un cu totul alt om decât cel pe care îl știam eu. Avea atunci în zilele alea mintea unui copil, se juca cu degetele pe peretele de lângă patul de spital și își imagina că ar cânta la orgă. Am plecat șocată de la spital. Au spus atunci doctorii că dacă ar fi fost creierul mare inundat de sânge, ar fi murit, dar pentru că era inundat creierul mic, mai existau totuși speranțe”, a declarat Rîciu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×