Silvana Rîciu, în lacrimi după divorț! ”Îmi plâng nefericirea!”

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
16/07/2018, 20:24
Silvana Rîciu, în lacrimi după divorț! ”Îmi plâng nefericirea!” GALERIE FOTO

Artista Silvana Rîciu a povestit în lacrimi ce s-a întâmplat, în ultimii ani, în căsnicia ei. Deși lucrurile nu mergeau deloc cum și-ar fi dorit, cântăreața de muzică populară a divorțat legal abia acum. Toate aceste evenimente nefericite i-au provocat o mare tristețe.

”Sunt oameni care te fac sa suferi, desi ar trebui sa iti fie alaturi. Viata nu e atat de roz! Am cateva persoane pe care sa ma pot baza, dar nu prea cred in prietenii, nu cred intr-o alta relatie. Sunt la rascruce, e complicat sa nu stii cum o sa fii peste o luna, cum o sa fie viata ta peste un an. Mie imi place stabilitate, e complicat sa fii singur, sa le faci pe toate. Fostul meu sot ma ajuta cu copiii, e un tata foarte bun, tot ce face face pentru ei. Dar avem nevoie de cineva langa noi, pentru sufletul nostru. Acum am divortat cu acte in regula. Ma simt eliberata. Nu am trait un cosmar, dar faptul ca nu eram fericita, ca traiam intr-un compromis…”, a povestit Silvana Rîciu în emisiunea ”Teo Show”.

Silvana Rîciu, în lacrimi după divorț

Cu toate că nu își mai iubește soțul, Silvana Rîciu a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre divorț. ”Mi se pare firesc ca amandoi sa fim fericiti. Intre noi relatia a incetat de mult. Nu mai era cazul sa ne spunem ca ne iubim. Nu cred ca ne-am potrivit, de fapt. Ne-am racit unul de altul. Au fost vreo trei ani in care am fost bine, apoi lucrurile scartaiau, s-au degradat. Vedeam totul total diferit. Poate nu era dat sa fim impreuna. Nu am plans acum pentru ca sufar ca am divortat, imi plang neputinta, nefericirea, incertitudinea, nesiguranta”, a adaugat Silvana Riciu la Teo Show.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×