Sharon Stone, după accidentul cerebral suferit: „Mi-a luat șapte ani”

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/07/2019, 19:41
Sharon Stone, după accidentul cerebral suferit: „Mi-a luat șapte ani”
Sharon Stone a făcut un atac cerebral în 2011. Sursa foto: hepta.ro

Îndrăgita actriță Sharon Stone, cunoscută în special datorită prestației din pelicula Basic Instinct, a vorbit despre accidentul cerebral suferit în anul 2001. În urmă cu 18 ani, actrița s-a zbătut între viață și moarte. Problemele ei de sănătate s-au acutizat, iar acum a vorbit pentru prima oară despre acel episod extrem de dureros.

Sharon Stone era să moară în urmă cu 11 ani

Stone vorbește deschis pentru prima oară despre cum se comportă oamenii la Hollywood, în Cetatea Filmului. În urma dezvăluirilor, se poate spune că în industria filmului afară-i vopsit gardul, iar înăuntru-i leopardul. Actrița a vorbit despre rele tratamente împotriva sa în urmă cu aproape 20 de ani, când toată lumea era fascinată de această lume plină de sclipici.

În spatele zâmbetului actorilor și a posing-ului de pe covorul roșu se ascunde multă îndurare. Mulți actori consacrați de producțiile care i-au făcut celebri vorbesc după foarte mulți ani despre secretele mai puțin plăcute pe care le ascunde în special industria filmului. Sharon Stone a spus că din cauza felului brutal în care a fost tratată a suferit un accident vascular cerebral major și că viața ei a fost pusă în pericol.

Sharon Stone spune că industria filmului nu e ceea ce pare. Sursa foto: hepta.ro

Industria filmului a făcut rău multor actori: „Oamenii m-au tratat într-un mod brutal”

„Oamenii m-au tratat într-un mod brutal… De la femei din branşă la judecătoarea care s-a ocupat de custodia fiului meu, cred că nimeni nu îşi dă seama cât de periculos este un accident cerebral pentru o femeie şi ce înseamnă recuperarea – mie mi-a luat şapte ani”, sunt declarațiile dureroase ale actriței, conform The Guardian.

În perioada în care suferise atacul cerebral era în plin proces de divorț de soțul ei de atunci, jurnalistul Phil Bronstein. „De la încercarea de a păstra custodia fiului meu la faptul de a funcţiona, a fi capabilă de muncă… a trebuit să îmi ipotechez din nou casa. Am pierdut tot ce am avut. Mi-am pierdut locul în industrie, unde fusesem cel mai fierbinte star”, a mai spus Stone.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×