Doliu în muzică! Jessie Q, o cântăreaţă de 22 de ani, a murit după ce a născut

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
09/04/2019, 21:17
Doliu în muzică! Jessie Q, o cântăreaţă de 22 de ani, a murit după ce a născut GALERIE FOTO
Cantareata moarta dupa nastere

Lumea muzicii este în doliu, după trecerea în neființă a unei cântărețe de doar 22 de ani, din Tanzania! Jessie Q a decedat la doar câteva ore după ce a dat naștere primul său copil! Medicii nu au mai putut face nimic pentru frumoasa artistă.

Cântăreața moartă în timpul nașterii  a adus pe lume un băiețel perfect sănătos

Devenise foarte cunoscută în țara sa natală datorită colaborării cu casa de discuri The House of Talent din Tanzania. Popularitatea sa a explodat mai ales după ce a lansat piesa Mapenzi Kamare, care a devenit imediat hit. Jessie Q a colaborat pentru piesa respectivă cu Madee.

Pe data de 6 aprilie, Jessie Q a dat naştere unui băieţel perfect sănătos, fiind internată într-un spital din oraşul Dar es Salaam. Cântăreațaa reușit să-și țină în brae copilul doar câteva minute! Din păcate, la scurt timp după naştere, au apărut complicații. Medicii au resuscitat-o minute în șir, însă cântăreața şi-a pierdut viaţa din cauza unor complicaţii.

Cântăreața a murit la câteva minute după naștere

Mai multe vedete locale, dar și fanii tinerei artiste şi-au exprimat regretul la auzul veştii despre moartea ei prematură și au ridicat un adevărat altar în fața casei unde locuia îndrăgita artistă.

Videoclipul melodiei Mapenzi Kamare a fost lansat pe YouTube în urmă cu un an și înregistrase aproape 100 de mii de vizualizări. Fanii tinerei cântărețe au postat mesaje de condoleanțe chiar și pe YouTube.

La un pas de moarte a fost și cântăreața Andreea Bălan, în urmă cu aproape două luni, când a adus pe lume cel de-al doilea său copil. Andreea Bălan și-a văzut fetița pentru câteva secunde, după care a intrat în stop cardio respirator. Medicii au resuscitat-o pe artistă și au reușit să o readucă la viață.

Cântăreața a fost nevoită să mai suporte alte două intervenții chirurgicale foarte dureroase, după naștere, pentru remedierea problemelor apărute. În prezent, Andreea Bălan a fost externată și se simte bine, alături de cele două fetie ale sale.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×