Magda Ciumac e în doliu! Mama ei a murit: “Sper să îţi găseşti liniştea”

Catalin Nae   
în Stiri mondene
09/04/2019, 11:04
Magda Ciumac e în doliu! Mama ei a murit: “Sper să îţi găseşti liniştea” GALERIE FOTO
Mama Magdei Ciumac a murit după o îndelungată suferință

Magda Ciumac trece prin momente groaznice. Mama sa a murit, iar vestea a afectat-o profund, fosta nevastă a lui Tolea Ciumac împărtășind durerea pe Facebook, cu prietenii săi virtuali. Situația este cu atât mai tristă pentru ea, cu cât nu a reușit să o vadă pe cea care i-a dat viață în ultimelei ei clipe pe Pământ, fiind plecată în Italia.

Din ce cauză a murit mama Magdei Ciumac

Se pare că mama Magdei Ciumac era grav bolnavă și își petrecuse ultimul an din viață în mare suferință. În mesajul postat pe Facebook, Magda a dezvăluit că nu a putut fi alături de ea în ultima zi, pentru că a fost nevoită să plece în Italia să-l vadă pe fiul său

„Azi…(8 aprilie) este ziua în care m-am ,,supărat,, pe tot ce credeam despre viață! Rămas bun, dragă MAMĂ! Numai ce am plecat de la tine! De 5 minute am intrat în casă…în Italia! Am venit să-l văd pe Sasha! Iartă-mă că nu am rămas și azi! După 11 luni de suferință, sper din suflet să îți găsești liniștea pe care o meriți”, a scris Magda Ciumac.

Magda Ciumac, alături de mama sa

Magda Ciumac, mesaj sfâșietor pe Facebook

Ea a mai anunțat că își caută bilet de avion pentru a reveni în țară, însă va fi un moment foarte grea pentru ea să vină și să vadă că femeia care a adus-o pe lume nu mai este. „Acum…caut bilet de avion…dar cum să vin să te văd așa? Măcar…înainte…te găseam slăbită, cu dureri, suferința…dar vorbind cu noi! Cine o să îmi răspundă când ajung? L-aș întreba pe Dumnezeu…dar sigur este și el supărat!”, a scris Magda pe pagina sa de socializare.

Prietenii virtuali ai Magdei au reacționat imediat și i-au transmis pe Facebook zeci de mesaje de condoleanțe. După despărțirea cu scântei de luptătorul Tolea, Magda Ciumac și-a refăcut viața alături de un italian (vezi imagini în GALERIA FOTO) mai în vârstă decât ea și petrece foarte mult timp în „Cizmă”.

Magda și Tolea au divorțat oficial în anul 2008 și au împreună un fiu, pe nume Sasha, care a împlinit de cutând 11 ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×