Cât de sexy e sora Deliei, la câteva zile după naștere! ”Am prins curaj!” Oana s-a dezbrăcat și s-a filmat așa

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
23/03/2019, 14:11
Cât de sexy e sora Deliei, la câteva zile după naștere! ”Am prins curaj!” Oana s-a dezbrăcat și s-a filmat așa GALERIE FOTO
Cât de sexy e sora Deliei, la câteva zile după naștere!

Oana Matache, sora Deliei, a născut în data de 17 martie, însă artista nici nu pare că ar fi fost vreodată însărcinată. Vedeta s-a filmat pe când încă era în spital, spunând că a prins curaj pentru pentru a face asta. Cu toate acestea, nu i s-ar putea aduce niciun reproș, căci arată impresionant.

Sora Deliei, Oana Matache, este foarte sexy la doar câteva zile după naștere

De asemenea, Oana a inserat, alături de videoclip, și un mesaj în care povestește despre cum s-a simțit la a doua sarcină comparativ cu prima, în legătură cu diferitele artificii care ajută mamele să se simtă mai bine după ce și-au adus pe lume micuții. „Azi am prins curaj și am încercat! Mi-a luat ceva până m-am strecurat în ei, însă rezultat e WOW(și nu dau nicio senzație ciudată pe unde n-ar trebui).

Feeling like VS model so far, și încă nici nu am ieșit din spital! La nașterea Jessicăi nu am folosit nici centură post natală, nici lenjerie cu compresă, și am rămas cu ceva burtică. Sunt curioasă să văd rezultatele!”, a transmis Oana Matache fanilor ei de pe rețelele de socializare.

 Oana trebuia să nască pe 22 martie

Sora Deliei trebuia să nască pe 22 martie, însă bebelușul, ce va purta numele Bogdan, s-a grăbit. „Mai e puţin, pe 22 martie vine oac-oac! (…) Mă gândesc cu groază, am cam uitat. Parcă am luat-o de la început cu noile pretenţii.

Cât de sexy e sora Deliei, la câteva zile după naștere! ”Am prins curaj!” Oana s-a dezbrăcat și s-a filmat așa
Vedeta s-a filmat pe când încă era în spital, spunând că a prins curaj pentru pentru a face asta

Ea uneori e mai relaxată, acum fiind şi însărcinată îşi schimbă foarte des starea”, spunea mama Oanei, Gina Matache, înainte ca fiica sa să nască. „Sarcina este fără complicaţii, fără dureri de cap.Deocamdată tot face întâlniri, interviuri. E dezamăgită de ce se întâmplă cu bonele”, a mai spus solista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×