Doliu în muzica internațională. Artista Cady Groves a murit la numai 30 de ani

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
06/05/2020, 14:11
Doliu în muzica internațională. Artista Cady Groves a murit la numai 30 de ani
Doliu în muzica internațională. Artista Cady Groves a murit la numai 30 de ani. Sursa foto: Instagram.com

Cântăreața de origine americană Cady Groves a încetat la viață la vârsta de doar 30 de ani. Primele informații arată că artista a decedat din cauze naturale, apropiații excluzând varianta sinuciderii, în ciuda faptului că trecea printr-o stare depresivă din cauza izolării.

Cântăreața Cady Groves a murit de singurătate, la numai 30 de ani

Cady Groves avea toată viața înainte și o multitudine de idei pe care să le pună în aplicare după încheierea pandemiei, însă soarta a avut alte planuri pentru ea. Fratele frumoasei artiste a anunțat cu regret că aceasta a decedat la vârsta de doar 30 de ani, cauza morții nefiind neclară în acest moment.

Familia cântăreței susține că tânăra a murit din cauze naturale, pe trupul neînsuflețit negăsindu-se nicio urmă a vreunei agresiuni fizice. Așadar, apropiații lui Cady Groves nu iau în calcul varianta sinuciderii și așteaptă raportul final al autopsiei înainte de a se pronunța.

„Moartea ei pare să fi survenit din cauze naturale, rămâne să așteptăm raportul final al legistului. Sinuciderea și auto-vătămarea au fost ambele excluse din start de către anchetatori”, a anunțat fratele cântăreței pe pagina sa de socializare.

Artista iubea viața și muzica, dar în ultima vreme căzuse în depresie

Foarte multe persoane au rămas surprinse de vestea morții neașteptate a artistei americane Cady Groves. Mulți dintre cei care au cunoscut-o spun că vedeta iubea viața, muzica și mai ales, să râdă cu gura până la urechi.

„Apropiații lui Cady vor ca oamenii să știe că a iubit muzica, râsul, gătitul, tacosul și, mai ales, familia”, a spus compozitorul și producătorul casei de discuri Vel Record, Camus Celli.

Ultimele postări ale cântăreței de pe pagina de Instagram arată o cu totul altă imagine a lui Cady Groves. Se pare că aceasta intrase într-o depresie severă din cauza izolării, singurătatea fiind tot mai apăsătoare cu fiecare zi care trecea.

„Nu am televizor, așa că sunt într-adevăr singură, doar eu și gândurile, temerile și anxietatea care au pus stăpânire pe dormitorul meu, fără nimeni aproape aici în Nashville. 

În unele zile sănătatea mea mentală este la pământ. Mă simt complet singură și speriată și departe de toți oamenii pe care-i iubesc. Tot ce pot să facă este să fiu cât mai ocupată posibil. 

Unele zile sunt mai bune. Știu că modul în care mă simt nu este special pentru că suntem toți în asta chiar dacă suntem separați, dar totuși împreună”, scria Cady Groves în mediul online cu câteva zile înainte de a muri. 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×