Doliu în muzică! Goo Hara a fost găsită moartă. Avea 28 de ani

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/11/2019, 16:12
Doliu în muzică! Goo Hara a fost găsită moartă. Avea 28 de ani
Artista k-pop Goo Hara și-a pus capăt zilelor. Cântăreața avea doar 28 de ani. Sursa foto: sbs.com.au

Goo Hara, o cunoscută cântăreață k-pop a fost găsită fără suflare în locuința sa din Seul. Artista de origine sud-coreeană suferea de depresie severă și a mai încercat în trecut să-și pună capăt zilelor.

Cântăreața Goo Hara s-a sinucis în propria locuință

Cântăreața Goo Hara a devenit cunoscută pe vremea când era componentă a trupei Kara. Artista și-a început cariera solo în anul 2016 și de ceva timp se lupta cu o depresie severă, scrie lefigaro.fr. Cunoscuta solistă a lansat în urmă cu trei săptămâni un nou single, dar aseară, 23 noiembrie, fanii au primit o veste tristă. Goo Hara și-a pus capăt zilelor fiind găsită fără suflare în locuința sa din Seul, anunță presa locală.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Presa sud-coreeană relatează că artista în vârstă de 28 de ani a încercat să se sinucidă în urmă cu câteva luni, în mai, după ce ar fi fost hărțuită pe rețelele de socializare. La vremea respectivă Goo Hara a fost internată în spital tot din cauza depresiei severe, potrivit managerului ei.

Goo Hara urma să plece într-un turneu de promovare

Îndrăgita artistă k-pop a lansat la începutul lunii noiembrie un single în limba japoneză intitulat „Midnight Queen”. Goo Hara urma să plece într-un turneu de promovare a acestui cântec în întreaga țară. Cu o zi înainte de a-și pune capăt zilelor cântăreața a postat pe rețelele de socializare un selfie la care a scris mesajul ”Bună seara” în limba coreeană.

O altă vedetă k-pop, cântăreața grupului f (x), Sulli, era foarte apropiată de Goo. Sulli (25 de ani) a vorbit și ea despre hărțuirea din mediul online și suferea tot de depresie severă. Artista a fost găsită moartă luna trecută tot de managerul ei, așadar morțile celor două artiste seamănă foarte mult.

„Managerul ei a vizitat-o ​​acasă, după ce nu a mai reuşit să dea de ea încă din cursul nopţii trecute”, a declarat poliția într-un comunicat despre moartea lui Sulli, potrivit observator.tv.

 


 

Închide ×