Doliu în lumea telenovelelor! A murit Silvio Horta, creatorul serialului „Ugly Betty”

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
08/01/2020, 08:55
Doliu în lumea telenovelelor! A murit Silvio Horta, creatorul serialului „Ugly Betty”GALERIE FOTO
Silvio Horta a fost găsit mort în Miami, SUA. Sursa foto - facebook

Doliu în lumea telenovelelor! Actorul Silvio Horta, creator al serialului „Ugly Betty”, versiunea americană a telenovelei Betty cea Urâtă, a fost găsit fără viaţă într-un motel din Miami, după ce, aparent, s-a împuşcat. Presa din Statele Unite ale Americii a fost prima care a scris despre moartea acestuia.

Doliu în lumea telenovelelor!

Silvio Horta avea 45 de ani. Decesul lui a fost confirmat de un reprezentant, însă detalii oficiale privind cauza nu au fost transmise deocamdată. Se așteaptă ca familia actorului să își dea mai întâi acceptul.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Versiunea americană a serialului de comedie „Betty cea urâtă/ Yo soy Betty, la fea” a avut-o în rol principal pe America Ferrera. „Ugly Betty” a avut patru sezoane la ABC, fiind difuzată din 2006 până în 2010.

A murit Silvio Horta, creatorul serialului „Ugly Betty”

Horta a fost showrunner şi a condus echipa de scenarişti a adaptării telenovelei columbiene. „Talentul şi creativitatea lui mi-au adus mie şi multor altora bucurie şi lumină”, a scris Ferrera pe Instagram.

Serialul lui Horta a fost recompensat cu două Globuri de Aur. Vă reamintim că telenovela originală a fost creată în 1999 de Fernando Gaitan şi a fost difuzată până în 2001, fiind una de real succes. Aceasta a prins foarte bine și la publicul din România.

În urmă cu mai mulți ani, Silvio Horta, creatorul personajului Betty se declara foarte încântat de faptul că celebra Shakira a acceptat să joace în serialul său.

„I-am făcut de multe ori această propunere Shakirei, noi mereu ne-am dorit să lucrăm cu ea.

Este o figură reprezentativă a latinităţii şi ne-am gândit că prezenţa ei în film ar fi de bun augur”, declara atunci Silvio Horta.

Acesta s-a născut în Miami, într-o familie cubaneză, şi a urmat cursurile de film de la NYU. A jucat în „Urban Legend” (1998) şi, cel mai recent, a colaborat cu Mary J. Blidge, în 2018, la un proiect propus Fox.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×