Globurile de Aur 2020. Irishman ar putea fi marele câștigător, spun site-urile din străinătate

Dan Suta   
în Filme
05/01/2020, 12:53
Globurile de Aur 2020. Irishman ar putea fi marele câștigător, spun site-urile din străinătate
Globurile de Aur 2020 vor fi prezentate de Rcky Gervais. Foto: NBC

Au apărut și primele predicții pentru Globurile de Aur 2020, care se vor decerna mâine, pe 6 ianuarie. Marele câștigător ar putea fi Irishman, peliculă în care joacă trei mari grei ai cinematografiei internaționale: Al Pacino, Robert de Niro și Joe Pesci.

Globurile de Aur 2020: Cum ar putea arăta lista câștigătorilor

Șanse să câștige premii importante le au și Brad Pitt, pentru rolul „Once upon a time in Hollywood” și cântăreața Jennifer Lopez pentru pelicula „Hustlers”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mâine are loc cea de-a 77-a decernare a Globurilor de Aur, premii care vor dicta trendul Oscarurilor care se vor desfășura în luna februarie.

Brad Pitt și Jennifer Lopez ar putea fi surprizele galei

Se spune că Globurile de Aur ne pot spune deja care sunt marii favoriți la Premiile Oscar. Gala va avea loc pe 5 ianuarie, ora Americii, 6 ianuarie ora României, la Beverly Hilton din Los Angeles.

Evenimentul va fi prezentat de comediantul Ricky Gervais. Un cunoscut critic de filme, Johnny Oleksinski, a prezentat predicțiile sale pentru The New York Post în care spune că cel mai bun film-dramă va ajunge la Irishman.

La categoria cel mai bun film de comedie, predicția lui Johnny Oleksinski este că „Once upon a time in Hollywood” va lua un glob de aur.

Martin Scorsese este dat drept cel mai bun regizor pentru Irishman, în timp ce Antonio Banderas ar putea lua premiul pentru cel mai bun  actor principal în pelicula „Pain and glory”.

La categoria cea mai bună actriță, criticul mizează pe Renee Zellweger pentru rolul din „Judy”.

Cel mai bun actor în rolul secundar ar putea fi desemnat Brad Pitt pentru „Once upon a time în Hollywood”, iar la categoria feminină Jennifer Lopez pentru „Hustlers”.

Toy Story 4 ar putea primi Globul de Aur pentru cea mai bună animație, iar cel mai bun serial ar putea fi desemnat „Chernobyl”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×