Brad Pitt a oferit 120.000 de dolari pentru o seară alături de Khaleesi, din Game of Thrones!

Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
07/01/2018, 17:44
Brad Pitt a oferit 120.000 de dolari pentru o seară alături de Khaleesi, din Game of Thrones!

Licitaţia a avut loc sâmbătă noapte, la Los Angeles, în timpul unei gale organizate de Sean Penn pentru a ajuta Haiti. În timpul evenimentului caritabil, a fost anunţată ocazia de a viziona un episod al serialului alături de Clarke, care a fost prezentă la eveniment alături de colegul său de platou Kit Harrington.

Licitaţia a pornit de la suma de 20.000 de dolari, dar preţul a crescut cu mare viteză. Brad Pitt a oferit 80.000 de dolari, iniţial, şi tot el a fost cel care a făcut o propunere de 90.000, iar mai apoi de 120.000 de dolari. În final, oferta lui Brad Pitt a fost depăşită de cea a unui alt participant la gală, care a plătit 160.000 de dolari.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Evenimentul caritabil a fost organizat pentru sprijinirea organizaţiilor J/P HRO & Disaster Relief. Au mai participat Lena Dunham, Arnold Schwarzenegger, Jason Segel, Connie Britton, Patricia Arquette, Mark Burnett şi Leonardo DiCaprio, care a fost premiat pentru munca sa în vederea combaterii schimbărilor climatice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×