Doliu în lumea muzicii. A murit solista grupului „The Supremes”, Barbara Martin

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
07/03/2020, 11:16
Doliu în lumea muzicii. A murit solista grupului „The Supremes”, Barbara Martin
A murit Barbara Martin, foto stânga. Sursa foto. nme.com

Barbara Martin, solistă a formaţiei The Supremes, a murit la 76 de ani. Cântăreaţa a fost solistă a formaţiei la începutul anuilor 1960. Vestea morţii cunoscutei artiste a fost dată pe Facebook.

Barbara Martin a murit. A fost solista grupului „The Supremes”

Barbara Martin a murit. Barbara a fost la începutul anilor 1960 solistă a formaţiei The Supremes. Cântăreaţa a decedat la 76 de ani. Aceasta a fost solista The Supremes la începutul anului 1961, an în care formaţia a semnat contract cu Motown Records.

Barbara Martin a interpretat cele mai multe dintre cântecele de pe primul album al formaţiei, albumul de debut, Meet The Supremes. Acesta conţinea inclusiv melodia „(He’s) Seventeen”.

„The Supremes” a devenit celebră în anul 1962

Ştirea morţii cântăreţei din Detroit a fost anunţată pe pagina de Facebook a formaţiei, unde membrii grupului au scris cutremurătoarea veste.

Inimile noastre sunt alături de familia şi prietenii Barbarei. Odată Supreme, întotdeauna Supreme”, au scris membrii grupului pe reţeaua de socializare.

Betty McGlown a fost înlocuită de Barbara Martin în anul 1960, când formaţia se numea The Primettes. Barbara Martin a părăsit formaţia în anul 1962 când a rămas gravidă, dar artista nu a fost înlocuită.

Formaţia a devenit atunci cunoscută la nivel mondial.  Diana Ross, Mary Wilson şi Florence Ballard au continuat să cânte în trio. Atunci, trio-ul a lansat melodii ca „Stop in the Name of Love”, „You Can’t Hurry Love” şi „Baby Love”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×