Doliu în politica românească! A murit Constantin Neculau, fostul viceprimar al Iașului

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
03/03/2020, 19:58
Doliu în politica românească! A murit Constantin Neculau, fostul viceprimar al Iașului
A murit Constantin Neculau, fostul viceprimar al Iașului. Sursa foto: captură Youtube

O veste tristă a căzut ca un trăsnet luni seară asupra lumii politice din țara noastră, întrucât s-a stins din viață unul dintre cei cunoscuți și apreciați reprezentanți ai săi. Este vorba despre Constantin Neculau, fost viceprimar al municipiului Iași în perioada 2004-2008. În vârstă de 70 de ani, acesta se retrăsese de ceva vreme din viața publică, pe fondul problemelor de sănătate care îl măcinau.

A murit Constatin Neculau, fostul viceprimar al Iașului. În trecut suferise un atac vascular cerebral

De-a lungul carierei sale, reputatul om politic a fost membru de seamă al filialei de Iași a Partidului România Mare, fosta formațiune politică a lui Corneliu Vadim Tudor, iar ulterior s-a alăturat Partidului Social Democrat, pe listele căruia a și candidat, obținând postul de viceprimar al orașului.

Chiar dacă starea de sănătate din ce în ce mai precară l-a forțat să spună adio vieții politice, Constantin Neculau s-a bucurat de respect și admirație inclusiv din partea celor care i-au fost adversari.

În 2011, acesta a ajuns în stare gravă la Spitalul „Prof. Dr. Nicolae Oblu” (Neurochirurgie) Iaşi, după ce a suferit un accident vascular cerebral ischemic într-o zonă profundă a creierului. Din nefericire, problemele medicale l-au răpus în acest debut de săptămână, anunță Antena 3. Potrivit familiei, fostul viceprimar al Iașului va fi înmormântat în cursul zilei de joi, 5 martie, la Cimitirul Eternitatea din oraș.

Mesajul primarului Iașului, Mihai Chirica

Primarul Municipiului Iași, domnul Mihai Chirica, își exprimă profundul regret la aflarea veștii încetării din viață a domnului Constantin Neculau, fost consilier local și viceprimar al municipiului Iași (2004 – 2008).

Pe parcursul întregii sale activități administrative, Constantin Neculau a contribuit substanțial la elaborarea și concretizarea a numeroase proiecte cu efecte benefice pentru comunitatea ieșeană.

Dumnezeu să îl odihnească în pace și lumină. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, se arată într-un mesaj transmis de primarul Iașului, Mihai Chirica.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×