Doliu în lumea fotbalului. Un jucător plin de talent din Anglia s-a aruncat în fața trenului. Avea probleme cu drogurile

Daniel Scripcaru  
înStiri de ultima ora
20/01/2020, 16:13
Doliu în lumea fotbalului. Un jucător plin de talent din Anglia s-a aruncat în fața trenului. Avea probleme cu drogurile
Un tânăr fotbalist din Anglia și-a pus capăt zilelor. Sursa foto: dailymail.co.uk

Doliu în lumea fotbalului din Marea Britanie, acolo unde un tânăr fotbalist în vârstă de numai 19 ani a ales să-și pună capăt zilelor. Acesta a lăsat un mesaj de adio foarte emoționant pentru părinții săi.

Un tânăr fotbalist din Anglia și-a pus capăt zilelor

Bradley Whittle juca la Charnock Richard Football Club, echipă care face parte dintr-o ligă inferioară din Anglia. În timpul liber însă tânărul avea o viață foarte dezordonată. Era dependent de droguri și avea datorii mari din cauza jocurilor de noroc.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Tânărul fotbalist devenise despresiv, lua medicamente în acest sens, dar avea tendințe suicidale și a mai încercat să își pună capăt zilelor în urma cu câteva luni, însă a fost salvat în ultimul moment.

Fotbalistul Bradley Whittle avea probleme cu drogurile și cu jocurile de noroc

Atunci, părinții ar fi vrut să fie internat într-un spital de specialitate, însă medicii care l-au tratat au fost de părere că poate primi asistența necesară de acasă. Acest lucru este anchetat acum de către autorități. Într-un final, tânărul fotbalist a ales să-și pună capăt zilelor. S-a aruncat în fața unui tren, care l-a accidentat mortal.

Dianne, mama fotbalistului, a declarat în cadrul audierilor: „Braley a avut o copilărie normală și fericită. Era un fotbalist talentat, la școală a avut rezultate deosebite și avea o viață socială bună, un cerc de buni prieteni.

La începutul anului 2018 am aflat că avea dificultăți financiare din cauza consumului de droguri și a jocurilor de noroc. Apoi a început o relație care l-a distrus, la începutul lui 2019.

A început să vorbeasă despre sinucidere. A luat antidepresive, însă nu l-au ajutat”, a declarat plină de durere mama jucătorului de fotbal.

Fotbalistul Bradley Whittle, în vârstă de 19 ani, le-a lăsat părinților săi un mesaj voce cutremurător, în care le spune: „ne vedem dincolo”, potrivit Metro.

Tânărul s-a sinucis la mijlocul anului trecut, iar acum cazul este anchetat pentru a se stabili dacă a primit ajutorul de care avea nevoie sau dacă autoritățile puteau face mai mult pentru a-l ajuta pe tânărul fotbalist.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×