Doliu în lumea fotbalului. Un jucător plin de talent din Anglia s-a aruncat în fața trenului. Avea probleme cu drogurile

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
20/01/2020, 16:13
Doliu în lumea fotbalului. Un jucător plin de talent din Anglia s-a aruncat în fața trenului. Avea probleme cu drogurile
Un tânăr fotbalist din Anglia și-a pus capăt zilelor. Sursa foto: dailymail.co.uk

Doliu în lumea fotbalului din Marea Britanie, acolo unde un tânăr fotbalist în vârstă de numai 19 ani a ales să-și pună capăt zilelor. Acesta a lăsat un mesaj de adio foarte emoționant pentru părinții săi.

Un tânăr fotbalist din Anglia și-a pus capăt zilelor

Bradley Whittle juca la Charnock Richard Football Club, echipă care face parte dintr-o ligă inferioară din Anglia. În timpul liber însă tânărul avea o viață foarte dezordonată. Era dependent de droguri și avea datorii mari din cauza jocurilor de noroc.

Tânărul fotbalist devenise despresiv, lua medicamente în acest sens, dar avea tendințe suicidale și a mai încercat să își pună capăt zilelor în urma cu câteva luni, însă a fost salvat în ultimul moment.

Fotbalistul Bradley Whittle avea probleme cu drogurile și cu jocurile de noroc

Atunci, părinții ar fi vrut să fie internat într-un spital de specialitate, însă medicii care l-au tratat au fost de părere că poate primi asistența necesară de acasă. Acest lucru este anchetat acum de către autorități. Într-un final, tânărul fotbalist a ales să-și pună capăt zilelor. S-a aruncat în fața unui tren, care l-a accidentat mortal.

Dianne, mama fotbalistului, a declarat în cadrul audierilor: „Braley a avut o copilărie normală și fericită. Era un fotbalist talentat, la școală a avut rezultate deosebite și avea o viață socială bună, un cerc de buni prieteni.

La începutul anului 2018 am aflat că avea dificultăți financiare din cauza consumului de droguri și a jocurilor de noroc. Apoi a început o relație care l-a distrus, la începutul lui 2019.

A început să vorbeasă despre sinucidere. A luat antidepresive, însă nu l-au ajutat”, a declarat plină de durere mama jucătorului de fotbal.

Fotbalistul Bradley Whittle, în vârstă de 19 ani, le-a lăsat părinților săi un mesaj voce cutremurător, în care le spune: „ne vedem dincolo”, potrivit Metro.

Tânărul s-a sinucis la mijlocul anului trecut, iar acum cazul este anchetat pentru a se stabili dacă a primit ajutorul de care avea nevoie sau dacă autoritățile puteau face mai mult pentru a-l ajuta pe tânărul fotbalist.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×