Doliu în fotbalul croat. Un fotbalist de 26 de ani s-a sinucis chiar de Revelion

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
31/12/2019, 18:48
Doliu în fotbalul croat. Un fotbalist de 26 de ani s-a sinucis chiar de Revelion
Un fotbalist croat de 26 de ani s-a sinucis de Revelion. Sursa foto: dalmacijadanas.hr

Fotbalul croat este în doliu, după ce un internațional în vârstă de doar 26 de ani a ales să-și pună capăt zilelor chiar în ultima zi din an.

Un fotbalist croat de 26 de ani s-a sinucis de Revelion

Ivo-Valentino Tomas, un fotbalist în vârstă de doar 26 de ani, s-a sinucis în ultima zi a anului. Ivo-Valentino Tomas a crescut la academia celebrei Hajduk Split și, în 2012, la doar 19 ani, a fost promovat în prima echipă de antrenorul Krassimir Balakov.

La prima echipă a celor de la Hajduk a bifat doar șapte apariții în perioada 20012 – 2015, iar apoi s-a afundat în ligile inferioare din Germania și din Croația.

Ivo-Valentino Tomas a jucat și pentru naționala sub 16 ani a Croației

În 2019, Ivo a ajuns la Urania Baska-Voda. Ivo Tomas a avut trei selecții la echipa Under 16 a Germaniei, și o selecție la echipa Under 19 a Croației. Nu se știu motivele care l-au împins spre acest gest extrem, a notat sportnet.rtl.hr.

Specialiștii trag un semnal de alarmă și spuncă rata sinuciderilor explodează în perioada sărbătorilor! Cele mai multe depresii sunt înainte de Crăciun şi de Anul Nou. Singurătatea în preajma sărbătorilor este factorul care acutizează depresia în rândul românilor.

Psihologii spun că cei mai vulnerabili oameni sunt cei părăsiţi, abandonaţi, văduvele, vârstnicii sau aceia care sunt departe de casă, de ţară, de cei dragi.

Concret, în perioada premergătoare Crăciunului dar şi de Anul Nou, rata depresiei este de 10 ori mai mare. „Oamenii care se simt singuri mai ales în perioada aceasta a anului, când alţii sunt preocupaţi de sine şi de familie, de petreceri şi cumpărături, trec prin stări de deprimare care se accentuează”, a declarat psihologul Mihai Copăceanu pentru adevarul.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×