Dana Budeanu îi face praf pe fotbaliştii români! Diva de pe Youtube a analizat soarta echipelor Rapid, Dinamo și FCSB – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/12/2019, 15:45
Dana Budeanu îi face praf pe fotbaliştii români! Diva de pe Youtube a analizat soarta echipelor Rapid, Dinamo și FCSB – Video
Dana Budeanu a vorbit despre fotbaliștii români. Sursa foto: captură Youtube

Dana Budeanu a vorbit despre fotbal în cel mai nou episod pe care l-a postat pe pagina ei de Youtube. Criticul de modă spune că dacă nu ar fi generația de aur nu ar avea la ce să se uite.

Dana Budeanu îl  laudă pe Gigi Becali pentru treaba de la FCSB

L-a lăudat pe Gigi Becali pentru treaba pe care o face la FCSB, însă despre fotbaliști, în general, a avut numai cuvinte dure de adresat.

„Înțeleg că la Rapid vine înapoi Lucescu. Deci Rapid vine înapoi. Nu a trecut de liga a 2-a? Vine Lucescu acuma și trece. La Dinamo nu am înțeles ce se mai întâmplă, la Steaua e Gigi acolo, totul e bine”, a comentat Budeanu pe Youtube.

Torje și Alibec, desființați de vedetă

Dana s-a închinat când a pomenit de generația de aur și spune că s-ar uita și acum la meciurile acelor jucători, că nu are la ce altceva să se uite.

A criticat evident și stilurile de viață și vestimentare ale fotbaliștilor. Vedeta a spus că mulți dintre jucătorii de la noi se compară cu numele internaționale ale fotbalului și fac greșit asta.

„Ca fotbalist din România, câtă vreme nu ai ajuns un mare fotbalist internațional nici măcar la nivelul ăla financiar, nu ai cum să te compari cu ăia pentru că tu ești un sărac. Înțeleg că trebuie să vă luați gagica aia, să vă faceți tatuaje, să vă tundeți ca Beckham”, a comentat extrem de acid Dana.

„Sunteți niște țărani. În loc să jucați… Jucați fotbal. Întrebați-l pe Hagi. Pentru mine e un Dumnezeu la propriu. Vorbesc despre el toți cretinii”, a continuat aceasta.

„Sunteți niște fotbaliști proști. Domnul Alibec… îi place cu moda. Nu știu dacă e bun, îți doresc să fii bun. Stilul tău vestimentar e unul care se vrea vizibil. Stilul tău nu este mișto. Torje… nu, l-am văzut. Este la propriu exemplul perfect de fotbalist român mediu care vrea să aibă tot felul de pantalonași și costumașe”, sunt doi dintre fotbaliștii pe care i-a taxat Budeanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×