Dana Budeanu, sfaturi de Crăciun pe facebook: „Să nu vă mai plângeți pe la colțuri”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
24/12/2019, 19:31
Dana Budeanu, sfaturi de Crăciun pe facebook: „Să nu vă mai plângeți pe la colțuri”
Dana Budeanu, mai multe mesaje și sfaturi de Crăciun *foto: captură facebook Dana Budeanu

Controversata creatoare de modă Dana Budeanu a transmis în ajunul Crăciunului mai multe mesaje pe contul ei de facebook care au adunat sute de reacții. Budeanu a râs în stilul propriu atât de bărbați cât și de femei, pe care îi numește „mafioți” și „amețite”.

Dana Budeanu, postări virale pe facebook înainte de Crăciun

Dana Budeanu a râs de cei care își pun poze pe facebook împreună și a râs de faptul că au relații doar de fațadă: „daca pica facebooku’ zilele astea, pana de revelion sunteti toti ‘single’”, a scris Budeanu, într-o postare care a adunat peste 1.200 de reacții.

„INCEP POZELE CU PUNGI CU BRANDURI PĂ ELE LANGA POM, GATA!”,  a scris Budeanu marți, într-un alt status pe facebook care a adunat de această data peste 2.000 de reacții și sute de distribuiri.

Și pentru că acest status a avut atât de mult succes, Budeanu a venit și cu un follow up: „NU E TRAFIC, SUNT MAFIOTII TRIMISI DUPÃ HARTIE, C A ZIS DANA BUDEANU DÃ PUNGI!”

Dana Budeanu îndeamnă femeile să se îngrijească și de Crăciun

Nu au fost singurele postările ale Danei Budeanu cu ocazia acestui Crăciun. După ce a fost dată afară de la Pro Tv în urma scandalului mediatic cu privire la spitalul privat pentru copiii bolnavi de cancer, Budeanu și-a continuat emisiunea „Verdict” pe internet.

În ultimul episod înaintea sărbătorilor de iarnă, Budeanu are un mesaj destul de dur la adresa femeilor care aleg să se îngrijească mai puțin pe timpul iernii:

„Am vrut să renunţ la cuvântul ăsta dar n-am cum. Vreau să vă spun că sunteţi nişte nesimţite. Faptul că nu vă spălaţi la fel de des, că nu vă epilaţi, nu vă faceţi manichiura şi pedichiura pentru că e iarnă, înseamnă că sunteţi nişte nesimţite… şi că, eu vreau să le transmit tuturor mafioţilor să-şi facă tăticule bagajele pentru că n-ai cum să stai cu ratonii în casă… şi să revină în iunie când vă epilaţi din nou, când începe „procesul de ieşire din grotă.

Şi să nu vă mai plângeţi pe la colţuri că se uită la alta… să plece acolo unde nu mai văd păr, unde e curat şi la picioruşe… cum mă să nu te îngrijeşti ca femeie, nu dormi cu el în pat? Eu nu înţeleg, ce păţiţi, ce e cu voi!„, este întreabarea pusă de Dana Budeanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×