Doliu în lumea filmului! Stan Kirsch, actor din serialul Friends, a murit la vârsta de 51 de ani

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
15/01/2020, 09:56
Doliu în lumea filmului! Stan Kirsch, actor din serialul Friends, a murit la vârsta de 51 de ani
Stan kirsch, actorul american din Friends, a murit la vârsta de 51 de ani. Sursa foto: Facebook.com

Stan Kirsch, actorul devenit celebru după ce a jucat în serialul „Friends”, a murit la vârsta de 51 de ani. Trupul neînsuflețit al actorului a fost găsit în locuința sa din Los Angeles, sâmbătă, 11 ianuarie 2020. 

Un actor din serialul Friends a murit. Stan Kirsch avea doar 51 de ani

Unul dintre actorii serialului „Friends” a fost găsit inconștient în propria locuință. Este vorba de Stan Kirsch care a murit la vârsta de 51 de ani, sâmbătă, 11 ianuarie 2020. Starul și-a luat viața, dar soția actorului a sunat la ambulanță pentru a încerca să-i salveze viața.

Kristyn Green, soția actorului, l-a găsit pe Stan în baie. Potrivit Daily Mail, Stan Kirsch s-a spânzurat, dar nu se cunoaște motivul pentru care actorul a recurs la acest gest extrem. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru artist.

Celebrul actor din „Friends” era căsătorit din anul 2009 și locuia în Los Angeles. Stan a jucat un rol principal în această producție interpretându-l pe Ethan, un bărbat care ajunge să se îndrăgostească de Monica (Courteney Cox). Această întâmplare a avut loc în episodul intitulat „The One with Ick Factor” (1995).

Soția actorului a împărtășit vestea tragică cu fanii

Vestea trecerii în neființă a fost dată pe rețelele de socializare de către soția lui Stan Kirsch, Kristyn Green. Femeia a declarat că este devastată și le-a mulțumit tuturor pentru „iubirea și sprijnul” acordate în această perioadă.

„L-am pierdut în mod tragic pe iubitul nostru Stan Kirsch pe 11 ianaurie. Pentru următoarele 2 săptămâni familia nu va da declarații și va fi închisă pentru a procesa ceea ce s-a întâmplat. A fost atât de iubit și toți suntem devastați. 

Vă mulțumin pentru înțelegere și respectarea confidențialității în această perioadă incredibil de dificilă”, este mesajul care apare pe pagina de Facebook a celebrului actor american.

Familia starului a mai anunțat că va organiza o ceremonie restrânsă pentru comemorarea lui Stan. De asemenea, soția actorului a mai transmis că va planifica ulterior o întâlnire mai mare, dar nu a precizat când va avea loc aceasta.

„Familia solicită, ca în locul florilor, să se facă donații către Fundația Americană de Prevenire a Suicidului. Din nou, vă mulțumesc pentru iubirea și sprijinul acordate în aceste momente grele”, a mai scris Kristyn Green, soția actorului.

Cine a fost actorul american, Stan Kirsch

Pe numele său adevărat, Stanley Benjamin Kirsch, actorul american care s-a sinucis la vârsta de 51 de ani a mai cochetat de-a lungul vieții și cu alte ramuri ale industriei cinematografice. Stan Kirsch a fost scenarist, regizor, dar și antrenor.

Starul a devenit cunoscut după ce a jucal rolul lui Richie Ryan într-un serial de televiziune de succes care a rulat pe micile ecrane între 1992 și 1998. În acest serial actorul american a jucat timp de 6 sezoane, iar mai târziu avea să joace rolul locotenentului Ferrari din JAG timp de 5 sezoane. De asemenea, Stan a fost și invitat special în serialul „General Hospital”.

  • 14 februarie 2019, ziua în care actorul american Stan Kirsch s-a căsătorit
  • 11 ianuarie 2020, starul s-a spânzurat în baia din locuința sa din Los Angeles

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×