Doliu în lumea cinematografiei mondiale! A murit celebrul actor Harry Hains

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
10/01/2020, 11:48
Doliu în lumea cinematografiei mondiale! A murit celebrul actor Harry Hains GALERIE FOTO
Harry Hains a încetat din viață la vârsta de 27 de ani. Sursa foto - facebook

Doliu în lumea cinematografiei mondiale! Modelul și actorul australian Harry Hains, care a jucat în American Horror Story: Hotel and The OA, a murit la doar 27 de ani.

Doliu în lumea cinematografiei mondiale!

Mama lui Harry, actrița Jane Badler, a confirmat știrea de pe Instagram. „Avea 27 de ani și avea lumea la picioarele lui”, a scris ea. „Dar, din păcate, s-a luptat cu boli mintale și dependență. 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Îmi va fi dor de tine, Harry, în fiecare zi din viața mea”, a continuat aceasta

A murit celebrul actor Harry Hains

Jane Badler, și ea o actriță cunoscută, s-a făcut remarcată pentru rolul din serialul australian Neighbours. Aceasta nu a vrut să spună presei care a fost cauza exactă a decesului.

Harry a fost crescut la Melbourne. S-a mutat apoi la New York și Los Angeles pentru a fi mai aproape de lumea filmului.

Acesta a apărut și într-un serial de succes al rețelei Netflix, The OA și a performat pe scenă sub numele de ANTIBOY.

Harry Hains se descria de curând ca fiind de sexualitate fluidă. „Știu că m-am născut bărbat, dar eu nu cred că reprezint ceea ce înseamnă un bărbat.

Cred că noi trebuie să fim ceea ce vrem noi să fim. Devine destul de confuz atunci când începem să punem etichete, așa că stau cât mai departe de aceste etichete.

Am crescut în Melbourne într-o familie foarte deschisă la minte. Faptul că te întâlnești cu cineva de același sex nu este prea important pentru mine, nu reprezintă nicio diferență”, spunea actorul

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×