A murit Neil Innes, unul dintre cei mai apreciați actori și compozitori din Marea Britanie, din cauze naturale

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
30/12/2019, 16:48
A murit Neil Innes, unul dintre cei mai apreciați actori și compozitori din Marea Britanie, din cauze naturale
A murit Neil Innes, cunoscut umorist britanic. Sursa foto: mirror.co.uk

A murit Neil Innes, unul dintre cei mai apreciați actori și compozitori din Marea Britanie, la vârsta de 75 de ani, din cauza naturale.

A murit Neil Innes, umorist britanic

Moartea umoristului care a fost membru al trupei rock The Rutles, cunoscut în special pentru succesul avut cu Monty Python, a luat pe toată lumea prin surprindere ieri după-masă.

Familia și prietenii acestuia spun că starea lui de sănătate era perfectă și că nimic nu anunța moartea. Acesta a murit, așadar, de bătrânețe, notează mirror.co.uk.

Era cunoscut pentru parodierea celor de la The Beatles

Innes, cunoscut ca „al șaptelea Python” a devenit cunoscut în anul 1986 datorită unei coproducții cu Paul McCartney, „I am the Urban Spaceman” a trupei The Bonzo Dog Dada Band, rebotezată ulterior The Bonzo Dog Band.

Până în 1970 a compus melodii pentru grupul de umoriști Monty Python. A jucat în pelicule precum Monty Python sau „Viața lui Brian din Monty Python”.

După ce s-a despărțit de grupul de actori cu care cunoscuse succesul, s-a alăturat colegilor din grupul Eric Idle pentru a realiza o nouă serie televizivă, „Rutland Weekend Television”.

Acolo s-a născut trupa The Rutles, o formație de succes care îi parodia pe cei de la The Beatles.

„A murit fără să sufere, din cauze naturale. Soția lui Yvonne și cei trei băieți, Miles, Luke și Barney împreună cu cei trei nepoți, Max, Issy și Zac i-au mulțumit pentru tot ce i-a învățat în timpul vieții sale, pentru muzica și bucuria cu care îi întâmpina zi de zi”, se arată într-un comunicat al familiei umoristului.

Presa din Marea Britanie alocă spații ample în memoria acestui comic, unul dintre emblemele secolului trecut.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×