Doliu în localitatea de origine a victimelor accidentului din Ialomița. Flori pe arcada de la intrare, în memoria femeilor decedate FOTO

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
06/10/2019, 19:13
Doliu în localitatea de origine a victimelor accidentului din Ialomița. Flori pe arcada de la intrare, în memoria femeilor decedate FOTO GALERIE FOTO
Doliu în localitatea de origine a victimelor accidentului din Ialomița. Sursa foto: observator.ro

Este doliu în localitatea Munteni Buzău, acolo unde 10 femei au murit în timp ce se duceau la serviciu. Alte 7 femei au fost grav tănite în același accident rutier care a îndoliat o întragă localitate. Pe arcada de la intrarea în localitate a fost pusă pânza neagră, potrivit antena1.ro.

Doliu în localitatea de origine a victimelor accidentului din Ialomița

Jale mare pe ulițeșelocalității Munteni Buzău, acolo unde 10 femei și-au găsit sfârșitul după ce microbuzul în care se aflau a fost izbit frontal de un TIR scăpat de sub control sau al cărui șofer a adormit la volan. Încp nu se cunoaște cu exactitate cauza producerii accidentului rutier dezastruos.

Trupurile celor morți în accidentul produs între Slobozia și Urziceni au ajuns acasă, în sicrie, în urletele rudelor și a copiilor care au rămas orfani de mamă. Primăria a anunţat că localitatea Munteni Buzău intră în doliu local timp de trei zile.

Doliu în localitatea de origine a victimelor accidentului din Ialomița
Doliu în localitatea de origine a victimelor accidentului din Ialomița. Sursa foto: antena1.ro

Doliu și la locul de muncă unde lucrau victimele

Zece oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi şapte au fost răniţi în cel mai grav accident înregistrat de la începutul anului. Pe o şosea din Ialomiţa, un TIR scăpat de sub control a ajuns pe contrasens şi a lovit frontal un microbuz plin cu navetişti. Oamenii lucrau pentru Mega IMAGE şi veneau spre Bucureşti, la serviciu. Anchetatorii bănuiesc că şoferul TIR-ului ar fi adormit la volan.

Și conducerea lanțului de magazine a anunțat că se va ține doliu în memoria victimelor accidentului, iar magazinele unde aceste femei lucrau vor rămâne închise pentu câteva zile, din respect pentru colegii morți între fiarele contorsionate ale microbuzului în care se aflau.

„În urma accidentului rutier, întâmplat în dimineața acestei zilei pe ruta Slobozia-Urziceni, trăim cu durerea pierderii celor opt colegi și cu speranța de recuperare și însănătoșire a celorlalți șapte aflați în spital.

Vă informăm că astăzi, 5 octombrie 2019, magazinele Aerogării, Sisesti 1 și Sisesti 2 vor fi închise pentru a fi alături de colegii afectați de această tragică situație și vom păstra trei zile de doliu în toată compania Mega Image.

În acest moment, facem toate demersurile pentru a sprijini familiile îndurerate și ne rugăm ca Dumnezeu să-i odihnească pe cei care și-au pierdut viața și să îi protejeze pe cei care au mai primit o șansă”, a precizat Mega Image în postarea de pe rețeaua de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×